Happy New Hair #2

Happy New Hair #2

Afgelopen dinsdag ging ik weer eens naar de kapper, het was alweer zo’n twee maanden geleden dat ik er voor het laatst was en mijn kapsel was wel weer eens toe aan een knip- en kleur beurt. Ik laat vandaag het resultaat zien!


HAPPY NEW HAIR #2

Ik mocht weer vijf (!) uren in de stoel zitten en op het laatst had ik behoorlijk last van mijn bips, maar het was het weer waard. Hoewel de meeste mensen zo’n uitje naar de kapper ontzettend leuk vinden, vind ik er geen bal aan. Continue wachten, honger lijden en ik krijg altijd ontiegelijk last van mijn nek bij het uitspoelen, maar na al die uren heb ik wΓ©l weer een mooi kapsel en dan vergeet ik maar weer waarom ik het niet leuk vind, haha.

VOOR- EN NA

Nabla Citron - Extravirgin - Absinthe - Narciso

Vorige week zag het er nog zo uit, omdat ik een super fijne zilvershampoo heb gevonden waren mijn lokken nog wel behoorlijk licht. Maar vanaf de aanzet begon het rode er weer doorheen te schijnen en zag het er een beetje raar uit. Happy New Hair #2

En nu is het grijs/paars! Ik ben ontzettend blij met het resultaat, ik wilde de aanzet wat donkerder houden omdat ik het anders niet mooi vind met uitgroei en dat is wel mooi gelukt volgens mij.

Verf jij je haar ook?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

11 Comments

 1. Beantwoorden

  Susan

  april 16, 2017

  Oooh staat je heel mooi! Love it.

 2. Beantwoorden

  Natascha

  april 16, 2017

  Staat je super mooi meis! Ik zit ook altijd zo lang bij de kapper in de stoel dus herken het gevoel haha πŸ˜‰

 3. Beantwoorden

  Varenka W

  april 16, 2017

  wow echt super mooi.
  De kapper is leuk, maar alleen als je geen uuuuuuren hoeft te zitten haha.
  Een zit van 5 uur pffffftttt….

 4. Beantwoorden

  Babs

  april 16, 2017

  Staat je beeldschoon, past perfect bij je mooie ogen! Ik vind naarde kapper gaan altijd leuk, gelukkig maar 1 keer bij de wasbak. En dan masseren ze je hoofdhuid lekker, maar altijd blij als ik mijn nek daarna kan strekken, dat wel!

 5. Beantwoorden

  Mariska

  april 16, 2017

  Ik vind het je heel erg mooi staan die kleur zo! πŸ™‚

 6. Beantwoorden

  Mariska

  april 16, 2017

  Ooohhh je haar is onwijs mooi geworden! Is de lange zit wel waard, hoewel ik makkelijk praten heb πŸ˜›

 7. Beantwoorden

  Iris

  april 16, 2017

  WAAAAUW het is serieus zo mooi geworden! Ik heb een beetje dezelfde kleur als jij voor had en ik wil dit ook heel graag. Bij mij gaat het denk ik niet lukken zo intens πŸ™

 8. Beantwoorden

  hillybillybeauty

  april 16, 2017

  Wow wat gaaf!!! Echt geweldig! Wat ben je toch een prachtige meid!!

 9. Beantwoorden

  Deb

  april 17, 2017

  Wat een zit.. 5 uur! Je moet er inderdaad wat voor over hebben, maar het resultaat mag er zijn. Echt heel mooi. Weer een hele andere look dan de vorige keer.

 10. Beantwoorden

  gea

  april 18, 2017

  Heel mooi! Echt een mooi resultaat is het geworden πŸ™‚

 11. Beantwoorden

  Eva

  april 25, 2017

  Wauw hele gave kleur!
  Ik heb volgende week weer afspraak bij de kapper staan, ook weer een fris kleurtje erin!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.