Happy New Hair #2

Afgelopen dinsdag ging ik weer eens naar de kapper, het was alweer zo’n twee maanden geleden dat ik er voor het laatst was en mijn kapsel was wel weer eens toe aan een knip- en kleur beurt. Ik laat vandaag het resultaat zien!


HAPPY NEW HAIR #2

Ik mocht weer vijf (!) uren in de stoel zitten en op het laatst had ik behoorlijk last van mijn bips, maar het was het weer waard. Hoewel de meeste mensen zo’n uitje naar de kapper ontzettend leuk vinden, vind ik er geen bal aan. Continue wachten, honger lijden en ik krijg altijd ontiegelijk last van mijn nek bij het uitspoelen, maar na al die uren heb ik wรฉl weer een mooi kapsel en dan vergeet ik maar weer waarom ik het niet leuk vind, haha.

VOOR- EN NA

Nabla Citron - Extravirgin - Absinthe - Narciso

Vorige week zag het er nog zo uit, omdat ik een super fijne zilvershampoo heb gevonden waren mijn lokken nog wel behoorlijk licht. Maar vanaf de aanzet begon het rode er weer doorheen te schijnen en zag het er een beetje raar uit. Happy New Hair #2

En nu is het grijs/paars! Ik ben ontzettend blij met het resultaat, ik wilde de aanzet wat donkerder houden omdat ik het anders niet mooi vind met uitgroei en dat is wel mooi gelukt volgens mij.

Verf jij je haar ook?

Bedankt voor het lezen!

11 Reacties

 1. april 16, 2017 / 8:33 am

  Staat je super mooi meis! Ik zit ook altijd zo lang bij de kapper in de stoel dus herken het gevoel haha ๐Ÿ˜‰

 2. Varenka W
  april 16, 2017 / 10:51 am

  wow echt super mooi.
  De kapper is leuk, maar alleen als je geen uuuuuuren hoeft te zitten haha.
  Een zit van 5 uur pffffftttt….

 3. april 16, 2017 / 11:21 am

  Staat je beeldschoon, past perfect bij je mooie ogen! Ik vind naarde kapper gaan altijd leuk, gelukkig maar 1 keer bij de wasbak. En dan masseren ze je hoofdhuid lekker, maar altijd blij als ik mijn nek daarna kan strekken, dat wel!

 4. april 16, 2017 / 12:04 pm

  Ik vind het je heel erg mooi staan die kleur zo! ๐Ÿ™‚

 5. april 16, 2017 / 12:38 pm

  Ooohhh je haar is onwijs mooi geworden! Is de lange zit wel waard, hoewel ik makkelijk praten heb ๐Ÿ˜›

 6. april 16, 2017 / 4:29 pm

  WAAAAUW het is serieus zo mooi geworden! Ik heb een beetje dezelfde kleur als jij voor had en ik wil dit ook heel graag. Bij mij gaat het denk ik niet lukken zo intens ๐Ÿ™

 7. april 17, 2017 / 2:21 pm

  Wat een zit.. 5 uur! Je moet er inderdaad wat voor over hebben, maar het resultaat mag er zijn. Echt heel mooi. Weer een hele andere look dan de vorige keer.

 8. april 18, 2017 / 7:53 pm

  Heel mooi! Echt een mooi resultaat is het geworden ๐Ÿ™‚

 9. april 25, 2017 / 9:46 am

  Wauw hele gave kleur!
  Ik heb volgende week weer afspraak bij de kapper staan, ook weer een fris kleurtje erin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.