Hema highlight powder + moisturising lipgloss

hema highlighter + lipglossMet de HEMA highlight powder en de moisturising lipgloss ben je helemaal klaar voor de zonnige dagen. Over de één ben ik enthousiast, de anders niet zo.. Lees gauw verder voor mijn review.


Deze producten zijn nieuw in het assortiment, zo nieuw dat ze nog niet op de site van HEMA staan. Ik kan dus nergens terug vinden welke ingrediënten e.d. er in zitten, dit staat ook niet aangegeven op de verpakking zelf.

HEMA highlight powder

hema highlight powderIk vind de verpakking erg mooi, lekker simpel. Je ziet het poeder er doorheen en de verpakking voelt sterk aan.

Pigmentatie

hema highlight powderhema highlight powderEr zitten drie verschillende tinten in en de highlighter lijkt aan de koele kant op het eerste gezicht. Ook zitten er nog groffe glitters tussendoor.hema highlight powderDit zijn alle tinten apart geswatched. De eerste twee lijken wel aardig op elkaar, de derde is wat koeler en heeft een roze ondertoon. hema highlight powderhema highlight powderDe bovenste foto is zonder product en de onderste is met. Helaas valt de pigmentatie zwaar tegen op mijn gezicht. Je ziet ‘m echt nauwelijks zitten, jammer! Alleen die groffe glitters zie je goed zitten en dat is nou juist net niet mijn ding.

Moisturising lipgloss

hema lipglossOp de foto lijkt de lipgloss heel licht, in het echt heeft het echt een bronzen ondertoon. Heel mooi, maar leek mij in de eerste instantie wat aan de donkere kant voor mijn huid.. toch pakt ‘ie heel mooi uit.

Pigmentatie

hema lipglosshema lipglossDeze foto komt meer in de buurt van de daadwerkelijke kleur.

hema lipglosshema lipglossOok hier lijkt de kleur weer veel lichter. Op mijn lippen is het een hele mooie warme kleur. Echt zomers 🙂 Van het moisturising effect merk ik niet veel, ik kan niet zeggen dat mijn lippen nu meer moist zijn dan anders, haha. Wel is dit echt zo’n ‘je haren plakken aan je lippen‘ lipgloss, heel plakkerig. Maar dat is dan ook het enige nadeel.


hema highlight powder - lipglossHet is wel duidelijk denk ik.. Het highlight powder doet niets voor mij en de lipgloss is plakkerig. Ik word niet heel wild van deze producten helaas. De highlighter zal ik niet weer gebruiken. De moisturising lipgloss wel weer, die geeft echt een mooi effect op mijn lippen vind ik.

Highlight powder kost €6,00 | Moisturising lipgloss kost €3,00

Wat vind jij van deze nieuwe HEMA producten?

Bedankt voor het lezen!

Dit vind je misschien ook wel leuk..

9 reacties

  1. Groffe glitters dat probeer ik te ontwijken als het mogelijk is. Zeker super jammer dat hij nauwelijks te zien is op je wang. Het heeft wel potentie dat is wat ik als eerste dacht.

  2. Ik zou deze producten ook zo gekocht hebben. Nu ben ik blij dat ik het niet heb gedaan. Zonde! Zo zie je maar dat het uiterlijk van make-up ook kan bedriegen. 😉 ( ps, de comment love functie werkt niet…Ik krijg een error te zien )

    1. Ja zeker zonde als je denkt dat het een mooi product is! En klopt, de comment luv werkt niet, heb de plugin helaas moeten verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *