HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ik heb al eens eerder een highlighter van de HEMA geprobeerd maar dat was echt geen succes, daar zat een overspray op en ontzettend veel glitters. Nu heeft HEMA drie nieuwe highlighters in hun assortiment waar ik er twee van review, Moonlight en Starlight. Deze zagen er een stuk beter uit en ook de swatches zagen er goed uit! Kijk je mee?


HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ook bij HEMA hebben ze een hele makeover gehad en de make-up afdeling is een stuk mooier geworden. Alles ziet er een stuk netter en strakker uit. Ik kocht twee nieuwe highlighters, Moonlight en Starlight. Er is nog een derde tint, maar die vond ik niet geschikt voor mijn huidskleur.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

HEMA Highlighting Powder Moonlight & StarlightHEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Links Moonlight, rechts Starlight. De tinten lijken veel op elkaar, alleen is starlight meer rosรฉ en dus wat koeler. Beide highlighters zitten in een vierkant doorzichtig doosje. Het deksel klikt goed dicht, dus weinig kans dat ‘ie openbreekt in je tas. Kortom een goede verpakking.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Boven Starlight en onder Moonlight. Er zit dus maar een minuscuul verschil tussen de twee en op mijn huid valt het verschil zo weg. Voor mij had het dus vrij weinig uitgemaakt welke van de twee ik had gekocht. De derde tin Sunlight is een stuk warmer en geler en staat beter bij een getinte huid denk ik.

In gebruik

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ik bracht Starlight op mijn linker jukbeen en ben verrast door de intensiteit van het pigment! Er komt een goede glans vanaf en is heel fijn waardoor het gewoon lijkt als een gezonde glow.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ook Moonlight geeft een prachtige glans af en het pigment is indrukwekkend.

Beide highlighters zijn koel, goed gepigmenteerd รฉn een budget koopje uiteraard. Laten we dat vooral niet vergeten ๐Ÿ™‚ Want voor โ‚ฌ5,00 euro per stuk heb je HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight al in je bezit. Omdat ik zo weinig verschil zie tussen beide highlighters zou ik aanraden gewoon even te swatchen in de winkel en te kijken welke beter bij je past. Verder vind ik het top highlighters en gelukkig met een vรฉรฉl betere formule dan de highlighters van vorig jaar.

Heb jij de HEMA highlighters al zien liggen?

Bedankt voor het lezen!

12 Reacties

 1. oktober 10, 2017 / 7:40 am

  Wauw, wat zijn deze gaaf zeg ! En ook nog een super budget, altijd fijn.

 2. oktober 10, 2017 / 9:19 am

  Slechts 5 euro!! Een koopje ๐Ÿ™‚

 3. oktober 10, 2017 / 9:47 am

  Wat een mooie poeders en zo goedkoop! Vind het voor deze prijs echt een prachtig product.

 4. Willemse
  oktober 10, 2017 / 9:52 am

  Ik zag ze liggen en vroeg me al af of dezebbeter waren dan de vorige die idd zeker geen succes waren
  Wat een mooie foto’s ook weer zeg

  • Anna Gerrie
   Auteur
   oktober 11, 2017 / 4:43 pm

   Bedankt voor je compliment ๐Ÿ™‚

 5. oktober 10, 2017 / 3:01 pm

  Oehh, wat een prachtige highlighters!! Ik heb nog nooit een highlighter van HEMA geprobeerd maar dat moet ik toch maar eens gaan doen zo te zien ๐Ÿ™‚

 6. oktober 10, 2017 / 7:44 pm

  Oh… ? Die zien er echt serieus top uit! En nog lekker budget ook!

 7. oktober 10, 2017 / 8:57 pm

  Wauw mooie highlighters! ik had ze nog niet zien liggen bij Hema, lekker prijsje ook. Ik houd wel van een opvallende highlighter (:

 8. oktober 11, 2017 / 11:28 am

  Oeh wauw wat zijn ze mooi! De pigmentatie is echt super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.