HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ik heb al eens eerder een highlighter van de HEMA geprobeerd maar dat was echt geen succes, daar zat een overspray op en ontzettend veel glitters. Nu heeft HEMA drie nieuwe highlighters in hun assortiment waar ik er twee van review, Moonlight en Starlight. Deze zagen er een stuk beter uit en ook de swatches zagen er goed uit! Kijk je mee?


HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ook bij HEMA hebben ze een hele makeover gehad en de make-up afdeling is een stuk mooier geworden. Alles ziet er een stuk netter en strakker uit. Ik kocht twee nieuwe highlighters, Moonlight en Starlight. Er is nog een derde tint, maar die vond ik niet geschikt voor mijn huidskleur.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & StarlightHEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Links Moonlight, rechts Starlight. De tinten lijken veel op elkaar, alleen is starlight meer rosé en dus wat koeler. Beide highlighters zitten in een vierkant doorzichtig doosje. Het deksel klikt goed dicht, dus weinig kans dat ‘ie openbreekt in je tas. Kortom een goede verpakking.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Boven Starlight en onder Moonlight. Er zit dus maar een minuscuul verschil tussen de twee en op mijn huid valt het verschil zo weg. Voor mij had het dus vrij weinig uitgemaakt welke van de twee ik had gekocht. De derde tin Sunlight is een stuk warmer en geler en staat beter bij een getinte huid denk ik.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ik bracht Starlight op mijn linker jukbeen en ben verrast door de intensiteit van het pigment! Er komt een goede glans vanaf en is heel fijn waardoor het gewoon lijkt als een gezonde glow.

HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight

Ook Moonlight geeft een prachtige glans af en het pigment is indrukwekkend.

Beide highlighters zijn koel, goed gepigmenteerd én een budget koopje uiteraard. Laten we dat vooral niet vergeten 🙂 Want voor €5,00 euro per stuk heb je HEMA Highlighting Powder Moonlight & Starlight al in je bezit. Omdat ik zo weinig verschil zie tussen beide highlighters zou ik aanraden gewoon even te swatchen in de winkel en te kijken welke beter bij je past. Verder vind ik het top highlighters en gelukkig met een véél betere formule dan de highlighters van vorig jaar.

Heb jij de HEMA highlighters al zien liggen?

Bedankt voor het lezen!

Dit vind je misschien ook wel leuk..

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *