HEMA Hypnotic Mascara & Colour Impact Eyeshadow

Onlangs was ik aan het shoppen met mijn moeder en kwamen we deze beauties tegen in de HEMA. De hypnotic mascara en colour impact eyeshadow leken mij perfect om een kerstlook mee te creëren. Kijk je mee? 


HEMA Hypnotic Mascara & Colour Impact Eyeshadow

Beide items zijn nieuw en hebben een heel feestelijke huls, er zitten namelijk allemaal glitters op. De mascara beloofd volume en intens zwarte wimpers te geven. De colour impact oogschaduw zit in een pen en schijnt hierdoor nog makkelijker aan te brengen! Ik ben benieuwd naar de resultaten.

HEMA Hypnotic Mascara

Deze mascara heeft zo’n ouderwetse kwast en geeft persoonlijk mijn voorkeur. De kwast zelf is vrij groot en loopt taps toe. Op naar de test!

hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

In vind het effect wel erg mooi, ja mijn wimpers zijn op sommige punten wel wat vast geklonterd, maar dit vind ik zelf niet zo’n groot probleem. Mijn wimpers staan behoorlijk naar beneden en daarmee blijkt wel dat deze mascara veel volume geeft. Ook hebben mijn wimpers een mooie zwarte kleur gekregen! Ik ben zeer tevreden.

Intense Colour Eyeshadow hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadowhema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

Nou, zo ziet mascara op een stokkie er dus uit! In de dop zit dus extra oogschaduw gedrukt, als er niet meer genoeg oogschaduw op de spons zit moet je de dop er weer even opdraaien en dan zit er weer voldoende oogschaduw op. Ik koos voor de zilveren variant, je kunt ook kiezen uit blauw of zwart.

 hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

En dit is ‘m in gebruik. De kleur brengt mooi aan en de oogschaduw heeft een metallic finish, wat ‘m extra feestelijk maakt vind ik. Het trekt wel een beetje in de lijntjes, maar dat is vaak zo bij crème oogschaduw. Al met al wel een mooi effect dacht ik zo.

Lookbook

hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

Op deze manier is het nog een vrij rustige look. En ja, er staan trekkers naast mijn hoofd, dat krijg je als je vriend boer is haha.

hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

Om mijn party look af te maken voegde ik nog rode lippen toe. Doordat deze lippenstift matte is, is het minder heftig bij elkaar allemaal. hema hypnotic mascara & colour impact eyeshadow

Klein glansje erbij van mijn MUR Shimmerbrick.

Wat vind ik er van?

Ik vind dit hele mooie producten en ook kan ik ze goed gebruiken bij een feest look. Het enige nadeel aan de oogschaduw is dat het in de lijntjes trekt, maar een goede primer zou dit misschien nog wel oplossen. Ook de mascara vind ik heel fijn in gebruik en werking.

HEMA Hypnotic mascara – – – €6,00

HEMA Colour Impact Eyeshadow – – – €4,00

Weet jij al hoe je, je make-up draagt voor kerst?

Bedankt voor het lezen!

16 Reacties

 1. november 23, 2016 / 7:23 am

  Wat een leukies van de hema! Ze leveren goed werk als ik dat goed zie. Maar nogmaals: ook al smeer jij mest op je ogen, zelfs dat kun jij nog hebben. 🙂

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 24, 2016 / 5:40 pm

   Hahah nou dat betwijfel ik! Bedankt voor je compliment.

 2. november 23, 2016 / 7:57 am

  Die kleur lipstick staat je geweldig! En je ogen zijn ook mooi opgemaakt. Ik ben al wat ouder en dan is crème oogschaduw meestal niet zo geweldig.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 24, 2016 / 5:41 pm

   Nee dan is matte een betere optie inderdaad 🙂

 3. november 23, 2016 / 9:33 am

  Hema heeft altijd zulke fijne productjes! Ben benieuwd naar de crème oogschaduw! Die ga ik zeker eens meenemen als ik weer bij Hema rondloop 🙂 Liefs

 4. november 23, 2016 / 1:00 pm

  Ja, jammer van de oogschaduw. De mascara ziet er op zich wel goed uit 🙂

 5. november 23, 2016 / 1:22 pm

  Wat een mooie mascara! Lijkt me erg fijn!

 6. november 23, 2016 / 7:16 pm

  Wat vastgeklonterd op sommige plekken vind ik vrij lastig niet tegen te komen bij mascara. Zo’n resultaat is hier te zien. Het lijkt mij een prima product!

 7. november 23, 2016 / 8:29 pm

  Ow.. wauw! Wat een prachtige kleur! Die matcht perfect bij jouw ogen!

 8. november 23, 2016 / 10:19 pm

  Ze zien er zeker wel goed uit inderdaad! De prijs kwaliteit verhouding is dus zeker goed zo te zien. En wat een prachtige look!Rode lippen staan je echt heel mooi;)

 9. november 24, 2016 / 4:58 pm

  Hele mooie look heb je gemaakt! Jammer dat de oogschaduw wat in de lijntjes trekt, maar dat kan hopelijk inderdaad opgelost worden met een primer. De combinatie van de ogen met de rode lippen staat je prachtig!

 10. november 24, 2016 / 5:38 pm

  Ik ben zelf niet echt fan van de mascara’s van Hema jammer genoeg. Maar leuk dat ‘ie voor jou zo goed werkt! Hele mooie look heb je gemaakt ook, die lipkleur staat je prachtig!

 11. november 24, 2016 / 7:14 pm

  In eerste instantie vond ik de mascara niet echt boeiend, maar eenmaal full face vind ik het effect wel erg mooi!

 12. november 25, 2016 / 10:00 pm

  Het resultaat van beide producten vind ik erg mooi. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.