HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15

Ik kocht al eerder een aantal tinten uit de HEMA Soft Matt lijn en die bevielen goed, daarom kocht ik er nu weer twee tinten bij. Dit keer nummer 11 en 15, een baksteenrode en een paarse tint.


HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15

Volgens HEMA: ‘Een lipbalm met een diepe kleurintensiteit, een mat effect en een goede dekking.’

De kleurintensiteit en dekking kloppen helemaal en het is ook geen glossy lipproduct, maar echt super matte is het niet. Ik vind dat geen probleem, want dat zit een stuk comfortabeler op mijn lippen.

HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15

HEMA SOFT MATT LIPBALM โ‚ฌ 4,00

De HEMA Soft Matt lipbalms zijn uitdraaibaar uit de huls en lijken op het eerste gezicht op krijtjes. Ik vind dit erg fijn werken, want ook zonder lipkwastje is het makkelijk om een strakke lijn te zetten. De kleur is erg intens en dekt super.

Beide lipbalms hebben een zoete geur wanneer je de dop er af haalt, maar dit proef/ruik je niet meer terug wanneer je het aanbrengt. Waarom er รผberhaupt parfum in een lipproduct zit is mij niet helemaal duidelijk.

SOFT MATT LIPBALM NUMMER 15

De tinten hebben geen namen gekregen maar nummers, toch zijn de tinten makkelijk te herkennnen aan de dopkleur, deze is namelijk hetzelfde als de lipbalm zelf.

HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15Soft Matt Lipbalm Nummer 15 is een paarse tint, ik had ‘m zelf iets minder roze verwacht maar vind deze tint ook wel heel gaaf.

SOFT MATT LIPBALM NUMMER 11

HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15De Soft Matt Lipbalm nummer 11 vind ik geweldig en draag ik dagelijks, de kleur is perfect bij iedere look.

HEMA Soft Matt Lipbalm 11 & 15Ik ben zeer tevreden met beide tinten en pak ze er graag bij, waar ik nummer 11 zelf sneller zal pakken voor een dagelijkse look, is nummer 15 juist weer erg mooi wanneer ik wil dat mijn lippen meer opvallen. Hoewel ze niet super matte worden zitten de lipbalms erg comfortabel op mijn lippen en blijven ze ook lang mooi zitten, ik kan makkelijk een hapje eten en drinken. Bij een vette maaltijd moet je wel even bijwerken, maar dat is ook logisch.

Heb jij de lipbalms van HEMA al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. februari 4, 2018 / 1:03 pm

    Nummer 11 vind ik prachtig! En ik hou ook van matte lipsticks, die blijven gewoon langer zitten bij mij!

  2. februari 4, 2018 / 1:40 pm

    De laatste kleur vind ik vooral mooi, kun je eigenlijk altijd dragen en goed combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.