H&M Aqua liquid eyeliner + look

Ik was erg benieuwd naar het pigment van deze H&M Aqua Liquid Eyeliner en deze kleur sprak mij erg aan. Zelf houd ik er wel van om kleur te gebruiken in mijn looks en met zo’n eyeliner als deze kán het niet mis gaan. Lees gauw verder voor swatches, een look en alle info!


H&M Aqua Liquid Eyeliner – Apple Mint

Volgens H&M is deze eyeliner: rijk gepigmenteerd, is het waterproof en door de fijne punt kun je heel precies aanbrengen. Er zijn in totaal tien verschillende kleuren te krijgen en hebben verschillende finishes. H&M aqua liquid eyelinerH&M aqua liquid eyelinerDe verpakking vind ik mooi en ziet er verzorgd uit. Alle eyeliners hebben onderaan de kleur van de eyeliner, mocht je meerdere hebben dan kun je ze makkelijk uit elkaar houden. Zelf heb ik thuis zo’n bakje vol met eyeliners en deze is zo makkelijk te herkennen tussen de rest.

H&M aqua liquid eyeliner

Persoonlijk vind ik een eyeliner als deze het makkelijkst en precies werken, één met haartjes wil ook wel, maar zo’n puntje als deze gebruik ik liever. De eyeliner bevat 1,7 ml en je kunt hier volgens mij wel een lange tijd mee vooruit. Je kunt de dop er makkelijk op draaien en hiermee zit het ook goed vast, het kan dus niet gaan lekken, mocht je de eyeliner mee nemen in je tas.

In gebruik

H&M aqua liquid eyelinerHet pigment is prima. Je moet wel een paar keer aanbrengen om een intense kleur te krijgen, maar dat vind ik opzich wel fijn, zo kun je het goed opbouwen en zelf bepalen hoe je de kleur wilt hebben.

H&M aqua liquid eyeliner

H&M aqua liquid eyelinerIk heb de eyeliner op twee manieren gebruikt, één keer gedeeltelijk over mijn zwarte super liner heen en op de andere foto heb ik de alleen de H&M Aqua Liquid Eyeliner gebruikt. Zo zie je dat de kleur gelijk veranderd, als je ‘m los gebruikt is de kleur lichtblauw en over de donkere eyeliner is de kleur veel donkerder en vind ik ook erg mooi!

De eyeliner droogt snel op en blijft de rest van de dag goed zitten. En ook al zou het een waterproof formule hebben, je kunt het er makkelijk afhalen met een make-up remover.

H&M aqua liquid eyeliner

Wat vind ik er van?

Ik vind het een leuke toevoeging aan mijn eyeliner collectie, deze kleur had ik nog niet en je kunt er vele looks mee creëren. Ook blijft ‘ie goed zitten en zijn er nog veel meer kleuren om uit te kiezen. Ja, dit vind ik een mooie aankoop.

H&M Vloeibare Eyeliner kost €5,99 en kun je in de H&M filialen kopen of online.

Gebruik jij vaak eyeliner? 

12 Reacties

 1. oktober 6, 2016 / 7:37 pm

  Eerst dacht ik “hmm, die kleur lijkt me niets”. Maar eenmaal op je oog ziet het er verrassend mooi uit. Helemaal met die zwarte eyeliner eronder.

 2. oktober 6, 2016 / 8:22 pm

  Oh die met combinatie met zwart is echt prachtig! Echt, wat kan jij mooie eyeliner zetten!

 3. oktober 7, 2016 / 12:30 pm

  Mooie kleur en wing. Ik heb nog nooit make-up van H&M geprobeerd.

 4. oktober 7, 2016 / 1:36 pm

  Echt een prachtige kleur! Ben helaas geen held in het aanbrengen van een mooie wing maar wil het wel weer een keer proberen met deze liquid liner

 5. oktober 7, 2016 / 4:00 pm

  Op zichzelf vind ik deze niet mooi, maar aangebracht over het zwart is ie wel prachtig!

 6. oktober 7, 2016 / 8:08 pm

  Prachtige kleur en prachtig opgebracht, echt zo een wauw factor.Prima eyeliner dus voor een prima prijs. Ik vind het zo leuk als mensen out of the box hun make-up doen, lekker creatief want er zijn zoveel leuke kleuren te krijgen tegenwoordig!

 7. oktober 7, 2016 / 9:20 pm

  Vind het je prachtig staan! Heel mooi.

 8. oktober 7, 2016 / 10:25 pm

  Ik vind het echt een prachtige kleur. Echt even wat anders! Hij staat je ook prachtig in beide looks!

 9. oktober 20, 2016 / 1:24 pm

  Yesssss eindelijk de tint gevonden die ik zocht en dan dierproefvrij. Dankjewel voor het delen, ik wil hem HEBBEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.