H&M micellair water

Micellair water is hot en dit is niet onopgemerkt gebleven, want er zijn veel merken die ondertussen een micellair water op de markt hebben gebracht, zo ook H&M. Ik had altijd de versie van Garnier in gebruik en was benieuwd of ze zullen verschillen..


H&M Micellair Water

Zoals ik al zei, micellair water is populair. Het is dé reiniger van het moment, mijn huidige micellaire water was op en ik wilde wel eens één van een ander merk proberen.

Een paar dagen geleden kwam er een H&M shoplog online en vroeg ik waar jullie graag meer over wilden lezen, nu kwamen alle items terug in de berichten en daarom ik ga ze allemaal nog reviewen. Maar het micellair water kwam het meest voorbij en daarom is dit het eerste product wat ik met jullie ga delen.

Het product

H&M micellair waterOp de site van H&M wordt het volgende genoemd: ”Een milde make-upremover die de huid reinigt en hydrateert en make-upresten en onzuiverheden verwijdert. Bevat geen alcohol of zeep.

H&M micellair water

Het flesje is strak en bevat 150 ml inhoud, hiermee zou je wel een tijdje mee vooruit kunnen. Daarnaast kun je makkelijk doseren met het tuitje.

Ingrediënten

H&M micellair waterEen aantal ingrediënten onder de loep

 • Water
 • Glycerine hydrateerd
 • Pentylene glycol werkt hydraterend
 • Disodium phosphate is een anti klonter middel
 • Sodium gluconate is een natriumzout en wordt ook gebruikt om kleding mee te verven, glazen mee te wassen en andere industriële doeleinden. Dit is dan de reiniger.
 • Citric acid helpt om de pH waarde op peil te houden.

In gebruik

hm micellair water

De make-up wordt er makkelijk en snel afgehaald, maar het brand bij mij wel behoorlijk. Nu vind ik dat ook niet heel gek als ik lees dat er een reiniger in zit die normaal gesproken ook voor industriële doeleinden wordt gebruikt. Een milde reiniger zou ik het in ieder geval niet noemen. Met het micellaire water van Garnier heb ik hier nooit last van gehad in ieder geval.

*Dit is hoe de werking is op mijn huid en hoeft bij jou niet zo te zijn.

H&M micellair water kost €4,99 en is hier te koop of in de H&M winkels.

Gebruik jij een micellair water?

Bedankt voor het lezen!

7 Reacties

 1. september 30, 2016 / 7:07 am

  Hmm, jammer! En voor die prijs kan ik ook gewoon Garnier blijven kopen.

 2. september 30, 2016 / 9:08 am

  Je ziet inderdaad ook dat je oog een beetje rood is. Ik gebruik juist een micellair water om dat effect niet te krijgen 😉 Ik gebruik ook de variant van Garnier en heb dan nergens last van.

 3. september 30, 2016 / 11:34 am

  Oei nee, ik laat m staan! Ik heb de micellair water van Yves Rocher. Die bevalt mij echt helemaal prima 🙂

 4. september 30, 2016 / 2:41 pm

  Die reiniger vind ik wel een beetje vreemd dat die erin zit. Lijkt me een hele heftige stof.

 5. september 30, 2016 / 9:07 pm

  Ik tegenwoordig ook fan van micellair water. Ik gebruik van Garnier en Action dat is goed voor mijn huid. Jammer dat deze je een brand gevoel geeft, goed om te weten.

 6. september 30, 2016 / 10:09 pm

  Hmmmm branderig klinkt niet fijn. Ik hou het bij de Garnier versie, al gebruik ik die alleen voor mijn ogen eigenlijk. Ik reinig uiteindelijk met een milk en ook nog een facial wash daarna onder de douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.