Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Ik vind wenkbrauwen in model brengen een ontzettend leuke klus, lekker plukken en verven 🙂 Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf erg licht en hele delen zie je gewoon niet zitten waardoor het lijkt alsof ik helemaal geen wenkbrauwen heb. Daarom breng ik ze één keer in de zoveel tijd even goed in model. Hoe ik dat doe lees je hieronder.


Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Vooraf

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model brengDit zijn mijn wenkbrauwen onbewerkt en al. De aanzet is donker genoeg, maar de vorm bovenin zie je gewoon niet zitten. Ook is de vorm er uit en groeien er alweer kleine haartjes onder mijn wenkbrauw. Tijd om bij te werken!

Stap 1

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Stap één is het haartjes plukken met een pincet. Ik haal alleen de haren tussen- (dáág, Bert) en onder mijn wenkbrauwen weg. Bovenin trek ik geen haren weg. Het licht in mijn badkamer is niet fantastisch en daarom heb ik hier en daar een haartje gemist.

Stap 2

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Daarna knip ik de langste haren weg bij de aanzet.

Stap 3

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Om alle babyhaartjes weg te halen gebruik ik een wenkbrauw scheermes.

Stap 4

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Daarna gooi ik ze in de verf.

Stap 5

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

Dit is het eindresultaat, ik heb de verf er voor mijn doen iets te lang in laten zitten. Lauren had aandacht nodig en toen was de tijd al voorbij :’-)

Hoe ik mijn wenkbrauwen in model breng

En dit is het resultaat met make-up.

Al met al ben ik klaar in 15 minuten en ziet het er weer uit alsof ik wenkbrauwen heb. Ik heb mijn wenkbrauwen graag in model, op de dagen dat ik geen make-up draag ziet het er dan toch wat frisser uit.

Hoe werk jij je wenkbrauwen bij?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. augustus 1, 2018 / 1:49 pm

    Ik ben serieus jaloers op jouw mooie wenkbrauwen! Eigenlijk wist ik niet dat je ze ook verfde, heel mooi resultaat! (knuf voor de lieve Lauren!)

  2. augustus 1, 2018 / 5:28 pm

    Wat goed en leuk om te zien hoe je dit doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.