Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Met het ‘zomerse’ weer van Nederland worden we natuurlijk niet bruin, daarom heeft The Body Shop een Honey Bronze Bronzing Body BB Cream op de markt gebracht. Met deze BB cream worden je benen bruin in no time! Ik verklap alvast dat dit ontzettend goed werkt én het bevat ook nog eens fijne, verzorgende ingrediënten.


Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Binnenkort ga ik naar een bruiloft en omdat ik niet met mijn melkflessen van benen aan wilde komen, kocht ik deze Honey Bronze Bronzing Body BB Cream. Op goede hoop dat dit product goed zou werken. Wat zo makkelijk is aan deze BB cream is het snelle effect, het ruikt heerlijk én het is afwasbaar. Je kunt het makkelijk uitsmeren waardoor je geen rare vlekken veroorzaakt, ik ben fan!

VERPAKKING

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream €21,00

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

In de tube zit 150 ml en hier kan je een lange tijd vooruit. Ik heb zelf maar weinig product nodig om een mooi effect te krijgen. Met de klikdop kan je hygiënisch aan het werk en het houdt de boel goed houdbaar zonder dat er ingrediënten verloren gaan.

INGREDIËNTEN

Aqua/Water/Eau, Glycerin, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Mica, Phenoxyethanol, Nylon-12, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Mel/Honey/Miel, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77492/Iron Oxides, CI 77491/Iron Oxides, CI 77499/Iron Oxides

IN GEBRUIK

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Het verschil is duidelijk! Toch is het wel een product met een gebruiksaanwijzing, zo zou ik vooraf wel even goed scrubben en niet teveel gebruiken. Ik had de eerste keer veel te veel en hierdoor zag ik eruit als een oempa loempa. Ook neem ik mijn benen nog even na met een stukje keukenrol, hiermee haal je het overtollige product er mee af en blijft en een mooie bruine gloed achter.

Bij mij geeft het niet af op mijn kleding, maar dat komt denk ik eerder doordat ik het product nog even afneem met een stukje keukenrol. Wanneer ik mijn handen met zeep was zijn alle resten van de Honey Bronze Bronzing Body BB Cream verdwenen. Het eindresultaat zijn prachtig bruine benen.

Honey Bronze Bronzing Body BB Cream

Hoewel ik er even achter moest komen hoe ik mijn benen het beste bruin kan krijgen, vind ik dit een fijn product en werkt het prima bij mij! Een fijn product waarbij je mooi bruin wordt en geen vieze zelfbruiner geurtjes hebt. Helaas is er mijn één tint verkrijgbaar en dit is waarschijnlijk niet een goede kleurmatch voor iedereen. Verder ben ik groot fan en zal ik dit zeker vaker gebruiken. De Honey Bronze Bronzing Body BB Cream is te koop bij The Body Shop.

Heb jij al eens een BB cream voor je lichaam gebruikt?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Beantwoorden

  Loes

  augustus 30, 2017

  Wauw, mooi resultaat! Vind het echt heel mooi en natuurlijk eruit zien.

 2. Beantwoorden

  Anna

  augustus 30, 2017

  Wat een mooi resultaat! Zelf gebruik ik een tanning spray van Marc Inbane voor een kleurtje!

 3. Beantwoorden

  Oui Nathalie

  augustus 30, 2017

  Wauw mooi en heel natuurlijk! Je ziet inderdaad duidelijk verschil.
  Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

  Liefs, Nathalie

 4. Beantwoorden

  Mariska

  augustus 30, 2017

  Aaah ik ga huilen dat er maar 1 tint is :'( lijkt me zo chill!

 5. Beantwoorden

  Sonja

  augustus 31, 2017

  Oooooooh wat een mooi resultaat! Ik heb nog 6 van die tubes om mooi bruin te worden in huis,… denk dat die wel in de container kunnen.

 6. Beantwoorden

  jonna@burgertrutjes

  september 1, 2017

  Prachtig resultaat, maar helaas ben ik geen held met dit soort producten :’)

 7. Beantwoorden

  Mariska

  september 1, 2017

  Het is inderdaad wel een heel mooi resultaat! Zelf gebruik ik dit niet haha.

 8. Beantwoorden

  Babs

  september 5, 2017

  Ik heb hem ook, maar bakte er niets van… dus toch nog dunner opbrengen en met keukenpapier af deppen. Goede tip!

 9. Beantwoorden

  marleen

  september 11, 2017

  Oh waaaauw! Dat effect joh, had ik niet verwacht 🙂

 10. Beantwoorden

  Rebecca

  september 11, 2017

  Wow wat geeft dit een mooi en subtiel effect! Hier houd ik van!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.