How to: pastel galaxy look

How to: pastel galaxy look

Het is weer tijd voor een How To blogje! Ditmaal de pastel galaxy look 🙂 Ik combineerde de kleuren groen, paars en blauw om er een leuke kleurrijke look van te maken. Ik laat zien hoe je deze look van begin af aan kunt maken, kijk je mee?


How to: pastel galaxy look

Ik begin uiteraard weer met de basis. Qua kwasten heb ik de Milani en de Real Techniques kwasten sets gebruikt. De oogschaduw kleuren komen uit het MUR Eat Sleep Makeup Repeat, het MUR Mermaids Forever Palette en de groene tint is van Nabla. Als basis bracht ik de Urban Decay Primer Potion aan.

How to: pastel galaxy look

Dit is de Nabla tint Atmosphere, ik gebruikte ‘m op mijn traanbuis.

How to: pastel galaxy look

Tint 1 & 2 gebruikte ik uit het Eat Sleep Makeup Repeat palette.How to: pastel galaxy look

Deze genummerde tinten gebruikte ik uit het Mermaids Forever palette.

STAP 1

How to: pastel galaxy look

Ik gebruikte eerst een random highlighter op mijn hele bewegende ooglid. De kleur maakt vrij weinig uit, als het maar wat glans brengt op je wenkbrauwbot.

STAP 2

How to: pastel galaxy look

Vervolgens pak je de mint groene tint erbij en die breng je aan op je traanbuis en laat ‘m een beetje uitlopen naar je bewegende ooglid.

STAP 3

How to: pastel galaxy look

Dan pak ik een velletje wc-papier, die vouw ik dubbel en druk ik schuin langs mijn oog zodat er een strakke lijn naar het puntje van mijn wenkbrauw ontstaat. Met de roze tint uit het Mermaids Forever pallette ga ik langs mijn oogplooi en blend ik het uit.

STAP 4

How to: pastel galaxy look

Met de paarse tint uit het Eat Sleep Makeup Repeat palette breng ik diepte aan op mijn bewegende ooglid, oogploot en onder mijn oog. Ik houd het wc papier velletje er nog steeds bij. Blijf de kleuren steeds goed blenden voor een smooth resultaat.

STAP 5

How to: pastel galaxy look

De lichtste roze tint uit het Mermaids Forever palette breng ik tussen de groene en paarse tint in.

STAP 6

How to: pastel galaxy look

De blauwe tint uit het Eat Sleep Makeup Repeat palette dep ik voorzichtig nog wat over het donkerpaarse heen zo geeft het nog wat extra diepte en kleur.

STAP 7

How to: pastel galaxy lookHow to: pastel galaxy look

Ik zet als laatste een blauwe winged eyeliner en maak het af met mascara.

STAP VOOR STAP

How to: pastel galaxy look

Ale stappen nog even stap voor stap naast elkaar 🙂

LOOKBOOK

How to: pastel galaxy lookHow to: pastel galaxy lookHow to: pastel galaxy look

Veel plezier met het maken van de pastel galaxy look!

Bedankt voor het lezen!

Dit vind je misschien ook wel leuk..

11 reacties

  1. Ik vind dat je dit prachtig hebt gedaan, love it ♥!! Heel knap hoe je deze kleuren hebt gecombineerd (ik doe het je niet na!)en Atmosphere vind ik een hele mooie kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *