How To: Winged Confetti Eyeliner

De winged eyeliner draag ik meestal gewoon op de klassieke manier met de zwarte eyeliner. Toch vind ik het erg leuk om er wat mee te spelen en daarom vandaag de Winged Confetti Eyeliner. Wil je weten hoe jij dit ook voor elkaar kunt krijgen? Lees dan gauw verder..


Winged Confetti Eyeliner

De Winged Confetti Eyeliner zag ik onlangs al voorbij komen op Pinterest en leek mij leuk om ook eens te maken. Je kunt alle kanten uit met deze look, je kunt ‘m namelijk met rustige tinten maken of juist met knallende kleuren. Het is maar wat je zelf het leukst vindt! Ik laat stap voor stap zien hoe ik dit deed.

Stap voor stap

Winged Confetti Eyeliner

Ik maak eerst een basis met een wit oogpotlood. Op een witte ondergrond komen de kleuren die je gaat gebruiken veel meer naar voren en blijft het langer op z’n plek zitten. Je kunt eventueel nog een oogschaduw primer er onder gebruiken om ervoor te zorgen dat het geheel langer blijft zitten.

Winged Confetti Eyeliner

En dan begin je met het zetten van rondjes in verschillende kleuren. Zet ze niet allemaal te dicht bij elkaar, dan gaat het op รฉรฉn grote klodder lijken.

Winged Confetti Eyeliner

Ik kwam erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel verschillende kleuren heb, haha. Maar toch vind ik het resultaat wel erg leuk geworden. Ook ondervond ik dat een liquid eyeliner veel makkelijker aanbrengt. Alle roze, oranje en rode tinten zijn namelijk oogschaduw of lipstick dat ik aanbracht met mijn eyeliner kwast van Real Techniques en waren een stuk moeilijker mooi aan te brengen.

Winged Confetti Eyeliner

Als laatste stap breng je, je mascara aan en dan is deze Winged Confetti Eyeliner af!

Winged Confetti Eyeliner

Gebruikte producten | Used products

Draag jij vaak een winged eyeliner?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. oktober 28, 2016 / 8:22 am

  Dit is zo leuk! Ik kan met moeite een “gewone zwarte” winged eyeliner zetten dus dit laat ik aan me voorbij gaan maar het ziet er echt mooi en origineel uit!

 2. oktober 28, 2016 / 10:46 am

  Witte basis, slim! En dan gewoon invullen ๐Ÿ˜€ gaaf resultaat!

 3. oktober 28, 2016 / 11:53 am

  Super leuk gedaan en zo vrolijk al die kleurtjes! (excuses, mijn toetsenbord hapert, vandaar de dubbele reactie)

 4. oktober 30, 2016 / 4:48 pm

  Wat ben jij lekker creatief zeg! Super leuk gedaan met al die vrolijke kleurtjes!! Die witte basis…ik had het niet bedacht hahaha.

 5. oktober 31, 2016 / 10:55 am

  Wat creatief en leuk gemaakt ๐Ÿ™‚ Ik zou er niet opkomen om zoiets te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.