Hunkemöller x Pamela Reif nightwear set

Hunkemöller heeft al eerder eens met Pamela Reif samengewerkt en nu lanceren ze een tweede collectie. Deze collectie bestaat naast lingerie ook uit nightwear, een kimono en verschillende body’s. Ik ontving een prachtig nightwear setje en laat deze graag zien!


Hunkemöller x Pamela Reif

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder van Pamela Reif had gehoord, maar haar eerste collectie samen met Hunkemöller kende ik dan wel weer. Ik weet nog dat ik die collectie erg mooi vond. Daarom had ik bij deze collectie ook hoge verwachtingen.

Pamela Reif is dus een Duitse blogger, vlogger, Instagram-icoon én boekenschrijfster. Met miljoenen volgers wereldwijd doet ze het erg goed! Voor deze collectie wilde ze kleuren en stoffen gebruiken die op ieder moment van de dag te dragen zijn. Zo bestaan de setjes uit de kleuren kaki, zwart en perzik.

Satin short & top

Hunkemöller x Pamela Reif nightwear setHunkemöller x Pamela Reif nightwear set

Zelf ontving ik dit pyjama setje, bestaande uit een top en een short. De satijnen stof zit als gegoten en ik slaap er heerlijk in. De kanten details maken het af.

Satin short €24,99

Satin top €22,99

Relaxed opstaan

Het eerste moment dat ik ’s ochtends weer voor mezelf heb is rond een uur of 09:30. Voor die tijd haal ik Lauren uit bed, kleed ik haar aan, krijgt ze een fles en zodra ik dat klaar heb staat James alweer voor m’n neus te piepen dat hij er ook wel even uit wil. Dan hijs ik Lauren in haar jas en gaan we eerst een stuk wandelen met James.

Ik heb ’s ochtends dus niet de tijd om mij uitgebreid aan te verzorgen. Daarom vind ik dit nightwear setje ook zo fijn, hiermee kan ik namelijk gewoon mee door de kamer lopen, Lauren verzorgen en als het moet James ook in uitlaten. Ik woon zo afgelegen dat ik niet langs allemaal huizen hoef waarbij de hele buurt mij kan spotten :-).

https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/61-satin-cami-top-serendipity-blogger-pamela-rf-groen-137833.html

De tweede samenwerking tussen Hunkemöller en Pamela Reif is dus een weer een groot succes. Wat een mooi setje! Ook de rest van de collectie is erg mooi, ik heb al een aantal setjes gezien die ik ook wel in mijn kast wil hebben hangen.

Heb jij al een setje gezien dat je graag wilt hebben?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. september 5, 2018 / 11:49 am

    Wat een prachtig setje, staat je heel mooi en handig dat je er ook mee over straat kan.

  2. september 6, 2018 / 12:42 pm

    Heel mooi setje, schitterende kleur ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.