Ik Als Blogger Tag

Ik blog zo onderhand iets meer dan een jaar en daarom leek het mij leuk om de Ik Als Blogger Tag dan eens in te vullen. Allemaal blog-gerelateerde vragen. Want welke muziek luister ik graag tijdens het bloggen? Je leest het hieronder ๐Ÿ™‚ Enjoy!


IK ALS BLOGGER TAG

urban decay eyeshadow potion primer

WAAR HAAL JIJ JE INSPIRATIE VANDAAN?

De producten die ik review kom ik meestal gewoon tegen in de winkel of wanneer ik online op zoek ga naar beauty spulletjes. Qua foto’s kijk ik wat ik bij het product vind passen, ik heb best veel flat-lay items in huis als hout, lint, tijdschriften etc. Ik kijk dan naar wat ik het beste bij dat product vind passen.

WAT EET OF DRINK JE TIJDENS HET BLOGGEN?

Ik drink meestal cappucino en ik heb een altijd een fles water naast mij staan. Verder eet ik eigenlijk nooit tijdens het bloggen.

ALS JE EEN JAAROVERZICHT VOOR JE BLOG MAAKT, WANNEER BEGIN JE DAAR DAN MEE?

Een jaaroverzicht heb ik nog nooit gemaakt, ik heb in ieder geval niet genoeg beauty items in huis om een jaar mee te vullen, haha. Daarnaast vind ik het ook leuk om artikelen te schrijven die seizoens gerelateerd zijn en ik weet nu nog niet wat er met kerst allemaal al in de winkel ligt.

WAT IS HET MEEST WAARDEVOLLE DAT JE HEBT GELEERD TIJDENS HET BLOGGEN?

Bloggen is mijn hobby, maar soms voelt het als een verplichting omdat ik toch wel een artikel online wil hebben. Het waardevolste wat ik geleerd heb is dat ik dat nu ook kan loslaten, soms heb ik de tijd gewoon niet om vooruit te werken en dan moet het ook gewoon okรฉ zijn wanneer er een keertje niet een artikel is.

WAT IS VOOR JOU HET BESTE MOMENT OM TE BLOGGEN?

Meestal tussen 11:00 en 14:00. Best een specifieke tijd, maar dan is er goed licht om foto’s te kunnen maken. Tegenwoordig koop ik meerdere producten tegelijk en die zet ik dan in รฉรฉn dag op de foto, zo kan ik ook ’s avonds bloggen als dat nodig is. Mijn vriend heeft laatst een PlayStation gekocht, dus dan kan ik mooi ongegeneerd bloggen ๐Ÿ˜‰

WAT ZOU JE WILLEN BEREIKEN ALS BLOGGER?

Het mooiste vind ik wanneer er iemand echt iets aan mijn review heeft gehad, dan heb ik toch wel bereikt wat ik wil met bloggen.

I Heart MakeUp Bronze And Glow review

VOEL JIJ JE VAAK ONZEKER NA HET PUBLICEREN VAN EEN BLOGPOST?

Nee, eigenlijk niet. Ik publiceer alleen een artikel wanneer ik er 100% achter sta. Als ik de foto’s niet goed vind gelukt dan maak ik ze opnieuw en dat geldt ook voor de tekst.

HEB JIJ VEEL CONTACT MET COLLEGA BLOGGERS?

Ja best veel! Ik heb dagelijks contact met andere bloggers in een Whatsapp groep en tegenwoordig ook via een Instagram DM groep. We helpen elkaar met het bloggen, maar we hebben het ook gewoon over de dagelijkse dingen. Zo leuk! Een aantal bloggers heb ik ook in het echt ontmoet en dat maakt het allemaal een stuk leuker, dan heb je echt een gezicht bij de blog.

WAT VOOR MUZIEK/PROGRAMMA STAAT ER AAN TIJDENS HET BLOGGEN?

Ik zet meestal het foute uur van Qmusic op, van die muziek krijg ik wel energie, haha.

nabla golddust ludwig & moulin rouge

OP WELKE DAG ONTSTAAN DE MEESTE ARTIKELEN?

Op mijn vrije dagen schrijf ik het meest, ik trek dan een paar uur uit om wat vooruit te werken, dan heb ik mijn overige vrije dag(en) ook echt vrij om andere dingen te doen.

OP WELK ARTIKEL OP JE BLOG BEN JE HET MEEST TROTS?

Ik kan niet echt een specifiek artikel bedenken, ik ben eigenlijk op al mijn artikelen wel een beetje trots. Je verzet er toch werk voor, met resultaat.

WAAROM ZOU IEMAND EEN BLOG MOETEN BEGINNEN VOLGENS JOU?

Voor mij is bloggen echt een uitlaatklep, ik kan er alles op zetten wat ik leuk vind. Ook de mensen die ik hierdoor heb ontmoet en mooie merken die ik heb mogen gebruiken/proberen zijn ontzettend leuk! Zeker een aanrader voor iedereen die nog een leuke hobby zoekt ๐Ÿ™‚

Vind jij blogs schrijven/lezen ook zo leuk?

Bedankt voor het lezen!

13 Reacties

 1. maart 19, 2017 / 7:57 am

  Leuke tag! Ik herken de meeste antwoorden die je geeft wel. Ik denk dat ik hem ook eens ga invullen ๐Ÿ™‚

 2. maart 19, 2017 / 9:14 am

  Je hebt hem ook heel leuk ingevuld! Vind het zo leuk dat je bloggers dan net even beter leert kennen ๐Ÿ™‚

 3. maart 19, 2017 / 9:48 am

  Ik vind dit zo’n leuke tag. Zie hem veel voorbij komen.

 4. maart 19, 2017 / 3:25 pm

  Leuke tag! Ik ben in de avond het productiefste, heb ik met leren ook wel eigenlijk haha

 5. maart 19, 2017 / 6:37 pm

  Heerlijke tag! Erg leuk om zoiets te lezen!

 6. maart 19, 2017 / 6:50 pm

  Wat een leuke tag! Ik vind ons whatsappgroepje/ instagram groepje ook zo leuk ๐Ÿ™‚

 7. maart 19, 2017 / 10:26 pm

  Ha, gelukkig een koffiedrinker! De meeste vrouwen/bloggers zijn allemaal aan de thee lijkt wel ๐Ÿ™‚
  Leuke tag!

 8. maart 20, 2017 / 2:55 pm

  Wat leuk om te lezen! @babs ik ben ook echt een koffielover hoor, haha!
  Enne…nog lekker doorbloggen, ik kom hier altijd graag even lezen ๐Ÿ™‚

 9. maart 20, 2017 / 6:16 pm

  Heel erg leuk ingevuld! Bloggen is echt een uitlaatklep, daar ben ik het 101% met je mee eens!
  Liefs,
  Elles

 10. maart 21, 2017 / 9:30 pm

  Leuke tag! Ik vind je foto’s altijd prachtig, niks meer aan doen. En ik vind het ook gezellig in de app groep, hihi

 11. maart 22, 2017 / 8:19 pm

  Loslaten dat is het mooiste wat je heb geleerd van bloggen. Ik denk ook dat je gelijk hebt. Leuk om te lezen.

 12. maart 22, 2017 / 8:49 pm

  Wat een leuke tag! Voor mij is bloggen ook zeker een uitlaat klep, en ben er graag mee bezig! Gezellige app gesprekken met mede bloggers doet mij ook altijd super goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.