Ik stop met bloggen!

De titel zegt het al, ik stop met mijn blog beautyonthefarm.nl.

Bijna vier jaar lang heb ik met veel plezier geblogd en vind ik het nog steeds leuk om te doen/lezen, maar de laatste maanden heb ik weinig tijd en zin om te bloggen. Ik breng mijn tijd momenteel liever door met Lauren, leuke dingen doen met familie en soms gewoon even helemaal niets doen.

Daarnaast ben ik de laatste tijd bezig met minimaliseren en koop ik dus bijna geen make-up of andere nieuwe producten meer. En als beauty blogger is dat wel lastig 🙂 Mijn complete inboedel ben ik aan het uitzoeken en wat ik niet meer gebruik verkoop ik of doe ik weg. Bloggen past dus momenteel niet echt meer in mijn leven.

Op Instagram blijf ik verder wel actief, mocht ik toevallig iets kopen en het willen reviewen dan doe ik dat via Instagram. Misschien dat ik mijn naam daar nog wel verander, maar de looks, reviews en het moederschap blijft daar wel gewoon voorbij komen.

De blog blijft tot halverwege december online en verdwijnt daarna, dus mocht je nog een review willen terug zoeken dan heb je nog eventjes de tijd.

Bedankt dat jullie de afgelopen jaren mijn verhalen hebben gelezen en hierop hebben gereageerd!

Share:

8 Reacties

 1. augustus 28, 2019 / 8:05 am

  wat jammer dat je gaat stoppen, al snap ik je wel. ik ga je gelijk volgen op Instagram!

 2. augustus 28, 2019 / 11:00 am

  Aaaaah wat jammer dat je gaat stoppen!!! Ik zal je blogs missen.

 3. augustus 28, 2019 / 1:46 pm

  Jammer maar begrijpelijk. Ik blijf je volgen op Insta 🙂

 4. Sabrina
  augustus 28, 2019 / 3:54 pm

  Jammer zeg! Nou ja niets aan te doen. Het ga je goed!!

 5. augustus 31, 2019 / 8:37 am

  Wat ontzettend jammer, maar ik begrijp je afwegingen en keuze. Ik blijf je volgen op Insta om zo toch op de hoogte te blijven en je mooie foto’s niet te missen 🤗.

 6. september 3, 2019 / 2:07 pm

  ahw wat onwijs jammer, wel leuk dat je door blijft gaan met Instagram!
  je hebt mij altijd geinspireerd met je looks, bedankt en het gaat je goed!

 7. september 3, 2019 / 7:08 pm

  Jammer, maar ik begrijp je keuze volkomen!
  Ik zal je gewoon blijven volgen. Na december ga ik ook alleen nog met mijn Instagram verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.