IVY Hair Care Oil

Ik gebruik al een tijdje graag producten van IVY Hair Care, vooral de zilvershampoo is echt een topper! Dit keer ontving ik de IVY Haire Care Oil, een olie met verzorgende bestanddelen om je haar weer glanzend en pluisvrij te krijgen. Ik heb ‘m een tijdje getest en geef je vandaag de volledige review.


IVY Hair Care Oil

IVY is een merk van Nederlandse bodem en heeft alleen maar Nederlandse ingrediënten. Alle producten van IVY zijn parabenen vrij en niet op dieren getest. Vitamine E, tulp- en lijnzaadolie zorgen voor soepel, glanzend en makkelijk doorkambaar haar.

IVY Hair Care Oil

Het flesje is klein en handzaam, in ieder geval makkelijk om mee te nemen op reis. Er staat duidelijk op wat het is en ook kun je het product zien, hierdoor weet je goed wanneer het tijd is voor een nieuwe IVY Hair Care Oil. Achterop staat nog wat praktische informatie en de ingrediënten.

INGREDIËNTEN

Cyclomethicone, Dimethicone, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tulipa Darwin Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum”.

IN GEBRUIK

IVY Hair Care Oil

Er zit een handig pomp systeem op. Met één druk op de pomp komt er een kleine hoeveelheid olie uit, voor mijn haar is het meer dan voldoende nu het weer wat korter is. De olie is vrij dik en verdeelt makkelijk door mijn haar.

IVY Hair Care Oil

Voor gebruik

IVY Hair Care Oil

Mét IVY Hair Care Oil

Het verschil is subtiel, maar ik merk wel dat mijn haar meer glanst en beter zit. Ik heb het hier aangebracht op droog haar, maar je kunt het ook direct aanbrengen op handdoekdroog haar.

Ik gebruik de IVY Hair Care Oil graag en ben er ook zeer tevreden over, hij gaat in ieder geval mee op vakantie naar Denemarken binnenkort! IVY Hair Care Oil is hier verkrijgbaar voor €16,75.

Gebruik jij een olie voor je haar?

Bedankt voor het lezen!

7 Reacties

 1. augustus 13, 2017 / 9:06 am

  Ik had deze laatst bijna meegenomen haha maar ik gebruik nu een haarolie van L’anza. Deze lijkt me trouwens super fijn, ik ben ook groot fan van de zilvershampoo. Ivy vind ik een fijn merk en ook nog redelijk betaalbaar!

 2. augustus 13, 2017 / 9:30 am

  Ik ken dit merk nog niet maar mijn interesse is zeker gewekt! Fijn ook dat het een Nederlands merk is.

 3. augustus 13, 2017 / 5:50 pm

  Je haar zit leuk! Geknipt? Ik ben razend benieuwd naar dit merk. En nu mijn haar grijs is lijkt het me bijna logisch om hun shampoo ook te kopen!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   augustus 13, 2017 / 5:55 pm

   Dankjewel! Ik heb er laatst een stuk af laten knippen inderdaad. De shampoo is zeker een aanrader.

 4. augustus 14, 2017 / 10:33 am

  Al jaren zweer ik bij pure argan olie als haarverzorging, maar dit product lijkt mij ook erg fijn.

 5. augustus 14, 2017 / 4:59 pm

  Het verschil is inderdaad subtiel, maar mag er zeker wezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.