IVY Zilvershampoo in een nieuw jasje

IVY

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je dat ik de zilver shampoo van IVY echt de allerbeste vind. Ik heb ‘m al eerder gereviewd, maar nu heeft de complete hair care lijn van IVY een nieuwe verpakking.

IVY Zilvershampoo

In deze blog kon je lezen dat mijn haar deels groen geworden is, om dat wat minder zichtbaar te laten worden leek het mij wel handig om een shampoo te gaan gebruiken die dit zou gaan dekken. In de eerste instantie wilde ik zowel de zilvershampoo als de rode shampoo van IVY gaan gebruiken omdat rood/roze tinten groen wel eens zouden kunnen opheffen. Maar na het vernieuwen van de lijn kwam ik erachter dat de rode shampoo helaas niet meer verkrijgbaar was. Echt heel jammer! Dus toen besloot ik alleen de zilvershampoo te gebruiken, maar werkt het ook echt?

Verpakking

IVYIVYIVY Hair Care Silver Shampoo & Hair Care Repair

In vergelijking met de oude fles is het wel echt een heel stuk mooier geworden! De ingrediënten zijn verder hetzelfde gebleven, maar er zit nu wel 50 ml meer shampoo in de fles. Met €21,60 per fles is de prijs dan ook €6,00 gestegen. Alle ingrediënten zijn trouwens vegan en van Nederlandse bodem.

Werkt het tegen groen haar?

IVY

De shampoo zelf is paars.

IVY

Dit was mijn haar een paar weken terug. Het blonde is hier wat warmer en het groene zie je ook goed.

IVYIVY

En hier heb ik de zilvershampoo al een paar weken in gebruik gehad. Hoe langer je de shampoo laat inwerken, hoe grijzer het wordt. Ik mix het zelf met een sulfaatvrije shampoo om er voor te zorgen dat mijn haar niet zo pluist. De IVY shampoo maakt mij haar wel echt aanzienlijk zachter én grijzer uiteraard. Mijn blonde haar is koeler en het groene is meer naar grijs gegaan. Je ziet het groene er nog wel wat doorheen, maar dat is ook moeilijk te dekken natuurlijk.

Zoals je kunt lezen ben ik nog steeds groot fan van deze shampoo omdat het écht werkt. Zelf bestel ik ‘m altijd bij AMI kappers.

Wat is jouw favoriete zilvershampoo?

1 Reactie

  1. juli 27, 2019 / 8:44 am

    Ziet er goed uit, nu moet ik zeggen dat ik al jaren Fudge gebruik en dat is mijn saver, ik heb enorm warm haar en eindelijk krijg ik het met dit product koel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.