Jacob Hooy Avocado Masker

Jacob Hooy is een nieuw merk voor mij. Toen ik afgelopen week een dagje naar Terschelling ging, kwam ik er een aantal producten van tegen in de drogisterij en ik nam het Avocado masker mee. Ik was erg benieuwd naar de werking en of het ook écht een verschil zou maken voor mijn huid. Lees je mee naar mijn review?


JACOB HOOY AVOCADO MASKER

Dit merk staat voor natuurlijke schoonheid en is daarom vrij van geur- en kleurstoffen, minerale oliën en parabenen. Klinkt goed! Volgens Jacob Hooy is dit masker geschikt voor een normale tot vette huid en zal het je huid hydrateren en voorzien van vitaminen. Ik ben benieuwd naar dit Jacob Hooy Avocado Masker 🙂

HET MASKER

jacob hooy avocado masker

Het masker zit in een pot en wanneer het deksel eraf is, zit er nog een plastic ‘lipje’ op. De pot zelf vind ik mooi met dat blauwe plastic, ook de opdruk is rustig en duidelijk.

INGREDIËNTEN

jacob hooy avocado masker

De ingrediënten zien er prima uit. Het masker is op basis van Kaolin, een kleimasker. Cetearyl Alcohol en PPG-15 Stearyl Ether zijn ‘vette’ alcohol soorten en houden juist vocht vast, goede soorten alcohol dus. Persea Gratissima Oil is avocado olie, dit is het derde ingrediënt op deze lijst en daarom zit er ook voldoende van in om een verschil te maken op je huid. Glycerine houdt vocht vast. Allantoïne heeft een helende werking op wondjes. Olus Oil is een plantaardig alternatief voor vaseline en sluit de huid niet af zoals vaseline doet. Sodium Cetearyl Sulfate is net als SLS een harde reiniger en kan de huid dus wat trekkerig achterlaten. Phenylpropanol en Methylisothiazolinone zijn samenwerkende stoffen en zorgen ervoor dat het masker houdbaar blijft.

IN GEBRUIK

Het masker ziet er in de verpakking heel dik en stevig uit, maar wanneer je met je vinger er een ‘lik’ uitneemt is het makkelijk uit te smeren. Er zit niet echt een bepaalde geur aan dit masker, gewoon heel neutraal. Voor mij geen probleem en ik vind het ook alleen maar fijn dat er geen extra parfum is toegevoegd.

jacob hooy avocado masker

Op foto 1 reinigde ik mijn gezicht en om de dode huidcellen te verwijderen gebruikte ik een peeling, dat resultaat is te zien op foto 2. Een masker aanbrengen op een ‘vieze’ huid heeft weinig zin omdat de poriën dan verstopt zitten en het masker dan z’n werk niet kan doen. Foto 3 is duidelijk en foto 4 is het eindresultaat.

Het masker bengt makkelijk aan en wordt niet hard. Ik merk wel dat mijn huid dit masker snel opneemt, er is na 10 minuten namelijk bijna geen masker meer over op mijn hoofd. Ik had het echt even nodig denk ik :-). Na 10 minuten haal ik het masker eraf met warm water en een washandje. Mijn huid is na de tijd goed schoon en straalt weer.

Ik vind dit echt een fijn masker en zal ‘m er zeker vaker bij gaan pakken. Ik ben fan! Een avocado masker is natuurlijk ook makkelijk om zelf te maken, misschien dat ik nog wel eens zelf een avocado masker ga maken om te zien of er veel verschil tussen de maskers zit.

Jacob Hooy Avocado Masker €6,99*

*Ik betaalde zelf iets meer omdat ik het op Terschelling kocht. Het merk Jacob Hooy is makkelijk verkrijgbaar online of bij Holland&Barrett.

Heb jij al eens een product geprobeerd van Jacob Hooy?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. Varenk
  maart 17, 2017 / 9:23 am

  Jacob Hooy heeft zeker fijne betaalbare producten.
  Ik gebruik zelf de vitamine E creme als dag/nacht creme.
  Echt een budget topper!
  Super zacht, niet vettig en nog geen 6€ vooriets van 140 ml of gr.
  Dit masker lijkt mij ook heel fijn , ik ga eens kijken of ze deze hier ook verkopen.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 17, 2017 / 6:52 pm

   Oh die dagcrème klinkt ook wel goed!

 2. maart 17, 2017 / 9:26 am

  Ik wou bijna zeggen wat staat dat masker je goed hahaha. Mooie foto 😉 en het lijkt me een heerlijk masker, jacob hooy vind ik sowieso een fijn merk.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 17, 2017 / 6:53 pm

   Hahah dankje :’-)

 3. maart 17, 2017 / 11:10 am

  Ik heb een wallencrème van Jacob Hooy. Prima crème al denk ik niet dat crèmes echt wallen laten verdwijnen.
  ja, het masker staat je goed (moest zo lachen om wat Natascha zei)

 4. maart 17, 2017 / 11:41 am

  Ik vind het heel goed klinken! Gebruik zelf al langere tijd producten van JH en die bevallen ook goed. Geef alleen wel de voorkeur aan sheet masks tegenwoordig.

 5. maart 17, 2017 / 12:24 pm

  Ziet er goed uit! Lijkt me fijn zo een masker met avocado

 6. maart 18, 2017 / 11:31 am

  Ik kende het merk wel, maar nog nooit een product van geprobeerd. Ziet er zeker goed uit!

 7. maart 18, 2017 / 11:25 pm

  Klinkt goed. Ook wel fijn dat ie niet hard wordt, dat vind ik zelf namelijk niet altijd even prettig. Ik kende het merk nog niet trouwens, weer iets geleerd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.