-gesloten- Jane Iredale PureBrow Brow Gel Review + Winactie

jane iredale purebrow brow gel

Jane Iredale staat bij mij bekend als een enorm luxe product, de verpakkingen en collecties zien er altijd zo mooi uit! Toen ik de vraag kreeg of ik een product van Jane Iredale wilde testen, maakte mijn hart een sprongetje natuurlijk. Ik koos een wenkbrauwgel en ging de test aan. En om het feestje compleet te maken, mag ik er ook één weggeven!

Jane Iredale is known to me as a luxurious product, the packaging and collections always look so pretty! When I got the question if I wanted to review a product from Jane Iredale, my hart skipped a beat, ofcourse I wanted to. I chose a brow gel and tested it. I’m also going to give one away, but this is only in NL, sorry guys!


Jane Iredale PureBrow Brow Gel – Clear

Voordat Jane Iredale haar bedrijf startte was zij werkzaam als casting director voor reclame spotjes. Daar kwam zij in aanraking met visagisten en zag ze veel make-up voorbij komen. In 1994 startte ze haar bedrijf; Jane Iredale Mineral Cosmetics. Jane was de eerste die een minerale make-up collectie op de markt bracht en dit wordt nu dan ook in vele ziekenhuizen, kuuroorden en salons verkocht. Minerale make-up is namelijk veel vriendelijker voor de huid. Alle make-up van Jane Iredale is dierproefvrij.

Before Jane Iredale started her business, she was working as a casting director for commercials. There, she worked with make-up artists and a lot of make-up. In 1994 she started her own business; Jane Iredale Mineral Cosmetics. Jane was the first to sell a mineral make-up collection and these products are now for sale at hospitals and salons. Mineral make-up is easier on the skin and appropriated for blemished skin. Make-up by Jane Iredale is cruelty-free.

Het product | The product
jane iredale purebrow brow gel

De wenkbrauwgel wordt geleverd in een doosje. Een nette verpakking als je het mij vraagt, op de achterzijde staan de ingrediënten nog.

The brow gel is delivered in a box. It’s a clean look if you ask me, on the backside are the ingredients.

jane iredale purebrow brow gel

En dan waar het allemaal om gaat.. de wenkbrauwgel. Wát een mooie en luxe verpakking! Ook heel handig dat je kunt zien hoeveel product er nog in zit, vaak merk je pas dat ‘ie op is wanneer je één wenkbrauw wel gedaan hebt en de ander niet :’-)

Then where it is all about.. the brow gel. The packaging looks so nice and luxurious! I think it’s pretty nice you can actually see how much product there still is in the bottle. Usually I start noticing there is no more product left when I have only done one eyebrow :’-)

Ingrediënten | Ingredientsjane iredale purebrow brow gel

Prima ingrediënten dacht ik zo. Ik zie glycerin –hydraterend-, aloë vera –verzachtend en helend-, algen extract –verzorgend en beschermend– en radijs extract –bacterie werend en conserverend-.

Great ingredients! I see glycerin –hydrating-, aloe vera –soothing and healing-, algae extract –nourishing and protecting– and radish extract –keeps bacteria away and preservative-.

In gebruik | In use

jane iredale purebrow brow geljane iredale purebrow brow gel

Het kwastje is netjes, groot genoeg en neemt genoeg product voor één wenkbrauw. Wel heb ik liever een punt dat taps afloopt, maar dat zijn third world problems en daar moet ik ook helemaal niet over klagen natuurlijk.

The brush is big enough and contains enough product for one eyebrow. I do like it better then the brush is more pointy, but that is a third world problem and I shouldn’t complaint about it.

jane iredale purebrow brow gel

Mijn wenkbrauwen staat altijd wel aardig in de goede richting, maar je ziet toch wel een subtiel verschil. Ook voelt deze gel helemaal niet plakkerig aan, iets wat ik vaak wél meemaak bij andere merken. Ik vind dit een heel fijn product!

My eyebrows aren’t that hard to work with and are usually in the right order, still I can see a slight difference. This gel doesn’t feel sticky, something I have noticed with other brands. I like this product!

This is where it ends for you, I will now announce the giveaway. Jane Iredale PureBrow Brow Gel – – – €21,95

Winnen?

Van Pour Tousgevestigd aan de Maliestraat in Utrecht– mag ik een Jane Iredale PureBrow Brow Gel weggeven. Hoe leuk is dat?! Deze beauty kan dus ook van jou zijn binnenkort.

Wat moet je hier voor doen?

Like de facebook pagina van Pour Tous.

Like mijn facebookpagina.

Nou dat is prima te doen volgens mij! Je hebt tot 6 december de tijd om mee te doen, daarna kies ik een winnaar en mail ik diegene. Wordt er niet binnen 48 uur gereageerd dan kies ik een nieuwe winnaar. Veel succes!

*Ik heb dit product ontvangen ter review.

Wat vind jij van deze wenkbrauwgel en doe je mee aan mijn winactie?

Bedankt voor het lezen! Thanks for reading!

RELATED POSTS

17 Comments

 1. Beantwoorden

  Blog & Beauty

  november 29, 2016

  Ik gebruik altijd een wenkbrauwgel. Deze lijkt me erg fijn, daarom doe ik graag mee.

 2. Beantwoorden

  Susan

  november 29, 2016

  Klinkt als een fijne wenkbrauwgel!

 3. Beantwoorden

  Nancy

  november 29, 2016

  Ik doe niet mee maar vind wenkbrauwen wel altijd heel handig!

 4. Beantwoorden

  Eva

  november 29, 2016

  Mooie ingrediënten inderdaad! Ik ken het merk alleen van naam maar je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt!

 5. Beantwoorden

  Mariska

  november 29, 2016

  Ik heb zelf nauwelijks wenkbrauwharen dus heb niet zo veel aan gel daarvoor 😛 als je je wenkbrauwen natuurlijk bij wil werken is dit wel heel fijn! Vind je foto’s heel mooi gelukt 😀

 6. Beantwoorden

  hillybillybeauty

  november 29, 2016

  Ik doe graag mee! Mijn Essence is bijna op, dus een nieuwe is erg welkom :-). Ook fijn dat ie niet plakt trouwens.

 7. Beantwoorden

  Anita H.

  november 30, 2016

  Ik heb nog nooit een wenkbrauwen gebruikt. Maar dit ziet er goed uit. Schijnt ook een goed verantwoord merk te zijn.

 8. Beantwoorden

  Hennie

  november 30, 2016

  Wat een sjieke bedoening joh! Natuurlijk doe ik graag mee, ook al heb ik geen weelderige wenkbrauwen helaas. Ga gelijk even aan de voorwaarden voldoen.

 9. Beantwoorden

  marleen@burgertrutjes

  november 30, 2016

  Wow! Prachtig <3

 10. Beantwoorden

  Henrieke

  november 30, 2016

  Ik wil graag een kansje wagen. Mijn rechter wenkbrauw heeft echt een gigantische moedervlek. Dit maakt het altijd een uitdaging om mijn wenkbrauwen goed in model te krijgen.

 11. Beantwoorden

  Babs

  november 30, 2016

  Mooi! ja, ik vind de producten van jane iredale echt prachtig. Ik geef anderen meer kans, dus deze sla ik over. Ik heb al best veel in huis van jane… ik ga wel Pour Tous een like geven, want als oud-Utrechtse lijkt het mij wel leuk om daar een keer te gaan snuffelen. En die straat, daar woonde ik vlakbij toen ik op kamers woonde 🙂

 12. Beantwoorden

  Deb

  december 2, 2016

  Alleen de verpakking is al oogstrelend 😉 Het ziet er heel luxe uit. Het oog wil ook wat natuurlijk, maar het resultaat ziet er ook goed uit.

  Ik gebruik zelf elke dag wenkbrauw gel en ben nu ook benieuwd geworden naar deze van Jane Iredale. Dus ja, ik doe graag mee aan je winactie. Ik heb jouw FB pagina geliked en ook die van Pour Tous

 13. Beantwoorden

  Grete Karina

  december 3, 2016

  Ik zou die wenkbrauwgel graag eens proberen, het lijkt me een heel fijn product!
  Ik heb jouw FB pagina geliked en ook die van Pour Tous.
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 14. Beantwoorden

  Sabrina

  december 3, 2016

  Die wil ik wel proberen! Ik gebruik nu enkel een potlood. Ik geloof best dat het een verschil kan maken!

 15. Beantwoorden

  Melike

  december 4, 2016

  Wat leuk! Ik vind de gel echt heel mooi! Ik heb zelf de wenkbrauw poeder gekozen;) Same colab dus hihi

 16. Beantwoorden

  Iris

  december 6, 2016

  Oh wat super! Ik heb een wenkbrauwgel die onwijs plakt.. dus ik gebruik het niet.. waardoor mijn borstels soms alle kanten op staan hihi!! dus heeeeeeel graag!

 17. Beantwoorden

  Anita te Gussinklo

  december 6, 2016

  Dat ziet er goed uit,
  Ik loot graag mee en like beide Facebook pagina’s

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.