Kinderkleding kopen via Marktplaats

Kinderkleding kopen via Marktplaats

Mijn nieuwste ‘hobby’ is het vinden van goede kinderkleding via Marktplaats. Ik merk dat er veel goede spullen op staan en omdat ik de laatste tijd wat meer bezig ben met milieubewuste keuzes, past tweedehands kleding daar prima bij. Waar ik allemaal op let en wat ik tot nu toe heb gekocht laat ik zien in deze blog.

Tweedehands kleding

Waarom tweedehands kleding? Zoals ik in de intro al aangaf, wil ik milieubewustere keuzes maken en kleding dat prima nog een tweede ronde meekan hoort daar ook bij. Het hoeft niet allemaal nieuw. Tot nu toe kocht ik altijd alles nieuw of kreeg ik nog wat spullen dat ik vroeger zelf ook gedragen heb. Maar ik kwam erachter dat er op Marktplaats dus ook nog heel veel moois staat.

Ik kijk wel altijd naar de kwaliteit van de kleding en of de verkoper betrouwbaar oogt. Zo kun je elkaar nu ook beoordelen op Marktplaats en kom je er snel achter of iemand betrouwbaar is. Ik vind dat via Marktplaats toch altijd wel een dingetje, je geeft het geld namelijk wel alvast aan een compleet vreemde en moet dan maar hopen dat je pakketje ook echt opgestuurd wordt. Tot nu toe is dat gelukkig altijd goed gegaan.

Wat ik kocht

Alles wat ik kocht is voor Lauren, maar ik wil in de toekomst ook voor mezelf kijken of ik er leuke kleding kan kopen voordat ik de winkel in ga.

Luiertas

Kinderkleding kopen via MarktplaatsKinderkleding kopen via Marktplaats

Een gloednieuwe luiertas van Cam Cam Copenhagen, het kaartje zat er zelfs nog aan. Ik wilde al een tijdje een nieuwe luiertas omdat de oude te klein werd en ik ‘m ook niet heel mooi vond. Cam Cam vind ik een enorm mooi merk, maar ook heel prijzig. De nieuwprijs van deze tas is €80 en dat vind ik echt teveel geld. Voor €45 nam ik ‘m over. Nog steeds redelijk duur, maar ik weet dat ik hier nog jaren gebruik van ga maken.

Jurkjes

Noppies setje

Hoe leuk is dit Noppies setje?! Samen kosten ze €10 en kan ik eindeloos combineren met andere kleding die al in Lauren haar kast hangt. De letters die op het truitje staan zijn wel al redelijk vervaagt, maar die zie je toch niet onder de jurk.

Kinderkleding kopen via MarktplaatsZara overgooier

Deze overgooier is van Zara en nam ik over voor €7,50. Bij aankomst zat er een klein vlekje op, maar na een wasbeurt was die er gelukkig ook alweer af. Dit jurkje zag er ook uit als nieuw en kan dus nog even mee. Heel blij met deze!

Schoenen

Moons schoenenMoons schoenen

Voor Lauren wil ik wel schoenen hebben waar ze goed stevig in staat en haar voeten ook kunnen ondersteunen. Ik betaal dan liever iets meer voor goede schoenen, maar aan de andere kant draagt ze ze maar een hele korte tijd en kan ik dan weer nieuwe kopen. Dus Marktplaats is hier wel echt een uitkomst in, daar staan meer dan genoeg goede schoenen op, die dan weer niet zo duur zijn. Zoals deze Moons schoenen! Dit zijn kwalitatief goede schoenen en bij de vorige eigenaar zijn ze bijna niet gedragen. Nieuw kost dit setje €45 en ik kocht ze voor €20. Als Lauren deze heeft uitgelopen ga ik op jacht naar mooie Mockies 🙂

Er is nog één jumpsuit onderweg naar mij, deze zal ik nog wel eens laten zien via Instagram. Ik ben echt mega blij met al mijn tweedehands aankopen en zal voortaan eerst op Marktplaats sneupen en daarna pas naar de winkel gaan.

Koop jij wel eens tweedehands?

1 Reactie

  1. mei 10, 2019 / 11:46 pm

    Leuk artikel. Mijn zus doet dit ook al jaren voor haar kinderen. Het is zonde om alleen maar nieuwe dingen te kopen aangezien die kinderen er zo snel uitgroeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.