Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Lauren was maat 80 alweer uitgegroeid. Deze maat ging echt supersnel, ik denk dat ze er maar 2 á 3 maanden in gezeten heeft. Samen met mijn moeder ging ik een dagje naar Groningen en heb ik veel voor Lauren geshopt en ook nog een paar dingen voor mezelf. Kijk je mee?

Shoplog

Letterlijk alles wat Lauren nog in de kast had hangen was te klein geworden. Bizar hoe snel dat soms gaat! Ik moest dus op zoek naar broeken, shirts en sokken.

H&M

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Bij H&M vond mijn moeder dit leuke t-shirt voor Lauren.

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Voor mijzelf kocht ik deze blouse. Lekker luchtig voor in de zomer straks.

ZARA

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

ZARA is toch wel mijn favoriete winkel voor kinder kleding. Voor mezelf kan ik er nooit iets vinden, maar qua kinder kleding wil ik alles wel meenemen. Ik nam deze drie broekjes mee.

Kleding shoplog | Veel nieuws voor LaurenKleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Ook gelijk een zomerjas gescoord, kijk nu hoe leuk dat bloemen printje is.

HEMA

Kleding shoplog | Veel nieuws voor LaurenKleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Ik haal eigenlijk altijd wel wat basic shirts in huis om bij de drukke broek printjes te combineren. Die van HEMA vind ik erg fijn vanwege de elastisiteit in de shirts. Deze is gemaakt van bamboe en daarom ook lekker zacht. Het broekje vond ik ook te leuk om te laten hangen.

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Dit jurkje en vest zijn ook van HEMA. Het jurkje valt helaas als een 80 en kan ze al niet meer aan.

The Body Shop

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Mijn favoriete parfum was op en dus kocht ik een nieuwe.

Stradivarius

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke gestreepte broek en vond deze bij Stradivarius. Oh deze winkel vind ik zo geweldig. Toen ik tien jaar geleden op Tenerife stage liep ik er voor het eerst één binnen en ben ik daar denk ik twee uren binnen geweest :’-). Nu is deze winkel ook eindelijk in NL en vind ik het nog steeds zo leuk.

Kleding shoplog | Veel nieuws voor Lauren

Ook deze zwarte blazer ging mee. Die kan ik overal wel mee combineren.

Dit was het alweer! Bedankt voor het lezen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.