Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Dé hype van dit moment geloof ik, de Kruidvat Brow Tattoo. Ik las veel positieve reviews en wilde het wel eens proberen. Helaas ben ik zelf niet zo enthousiast als iedereen.


Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

De Brow Tattoo is op veel plekken al uitverkocht en de tint dark brown is online zelfs al uitverkocht. De Kruidvat bij mij in de buurt had gelukkig nog wel een voorraadje.

Dit is wat Kruidvat over het product zegt: ‘Kruidvat Donkerbruin Brow Tattoo zorgt voor perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen. Het effect blijft drie tot vijf dagen zichtbaar.

De verpakking

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

De Brow Tattoo koop je in een kartonnen doosje. Het product zelf zit dan weer in een stevige flacon.

In gebruik

Normaal gesproken gebruik ik wenkbrauwverf van Refectocil, dit is een makkelijke manier van verven, het is snel klaar en het blijft zo’n twee tot drie weken zitten. De Brow Tattoo breng je praktisch op dezelfde manier aan, dit moet dan 3o minuten tot 2 uren blijven zitten en blijft vervolgens 3 tot 5 dagen zitten. Hmm, ik ben nog niet overtuigd dat dit een beter resultaat geeft dan mijn huidige routine.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

De verf zelf is stroperig en ik vind de kwast aan de dikke kant om precies te kunnen werken. Het product ruikt wel lekker zoet.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Mijn wenkbrauw voor het verven. Ik verf altijd eerst en breng ze daarna in model, zo voorkom je dat je haren eruit trekt die je misschien had willen behouden na het verven.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Hier heb ik het product aangebracht. Ik vond het vanwege de dikke substantie niet soepel aanbrengen en heb nadien nog met wattenstaafjes er voor gezorgd dat ik het model had dat ik wilde.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Je kunt het 30 minuten laten zitten voor een subtiel effect en 2 uren voor een langdurig effect. Ik koos ervoor om het 1,5 uur te laten zitten. De Brow Tattoo kun je er makkelijk af trekken, trek wel met de haren mee om te voorkomen dat je, je haren er af harst. Ik vind dat er voldoende kleur afgekomen is, maar vind het wel behoorlijk rood uit slaan.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown

Dit is het eindresultaat nadat ik mijn wenkbrauwen nog in model heb gebracht en een keer gedouched heb. Uiteindelijk blijft de verf zo’n twee dagen mooi zitten bij mij.

Ik heb gemengde gevoelens bij de Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown, het aanbrengen vind ik vrij stroef gaan, het moet lang intrekken, het effect is snel weg en het slaat vrij rood uit bij mij. Het rood uitslaan van de verf hoeft overigens niet bij iedereen te gebeuren! Het is leuk bedacht en handig wanneer je eerst wilt proberen of wenkbrauwen verven iets voor jou is zonder langdurig effect. Maar, ik blijf liever bij Refectocil om mijn wenkbrauwen te verven.

Kruidvat Brow Tattoo Dark Brown €5,99

Wat vind jij van de Brow Tattoo?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

  1. november 13, 2018 / 3:15 pm

    Oei, erg rood inderdaad… het idee is wel goed maar de uitwerking zo te zien ietsje minder haha. Jammer!

  2. november 14, 2018 / 8:04 pm

    Ik heb het getest en ik moet zeggen dat de kleur taupe bij mij goed is uitgevallen. Echter,… ik had meer verf op de haartjes verwacht. Ach ja, was leuk om te reviewen!

  3. november 14, 2018 / 11:27 pm

    oei wel een beetje te rood haha maar je past nu wel perfect bij de herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.