Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask

Slapend bruin worden? Yes please! Met het Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask hoop ik een lekker bruin tintje te krijgen terwijl ik slaap. Ik was erg benieuwd of dit echt zou werken en heb ‘m uitgebreid getest.


Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask

Doorgaans ben ik erg enthousiast over de producten van huismerk Kruidvat, zo gebruik ik hun wimperserum dagelijks en ook deze cleanser deed mijn huid veel goeds. Daarom hoopte ik dat dit masker ook echt een goed en merkbaar verschil zou maken.

Volgens Kruidvat: ”Kruidvat Solait Overnight Tan Mask zorgt het hele jaar door voor een natuurlijke gebronsde teint zonder zon. Het masker is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, hals en decolleté en is verrijkt met een heerlijke tropische geur.

Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask

Het masker komt verpakt in een doosje met bijbehorende informatie. Uit het doosje komt deze tube, die er tropisch uit ziet. Er zit een makkelijke klikdop op wat er voor zorgt dat de ingrediënten goed bewaard kunnen blijven, top!

INGREDIËNTEN

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Glycerin, Dihydroxyacetone, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkiibutter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Peg-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Lecithin, Parfum, Polysorbate-60, Sorbitan Isostearate, Caramel, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

IN GEBRUIK

Je brengt dit masker aan voor het slapen gaan. Ik heb zelf mijn goed vrij gemaakt van dode duidcellen met Lush Angels On Bare Skin om te voorkomen dat er oneffenheden ontstaan door de zelfbruiner. Daarna heb ik het Self Tan masker aangebracht over mijn gezicht en hals en ben naar bed gegaan.

Normaal gesproken ruikt een zelfbruiner erg sterk en blijft dat ook lang hangen, dit masker ruikt in de verte wel naar een zelfbruiner maar heeft verder een lekker tropisch luchtje. Waarom ze dit product een masker hebben genoemd snap ik niet helemaal, want het is een vloeibare crème. Anyway, het smeert makkelijk en trekt snel in.

Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask

Voor- en na. Hier heb ik het Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask één nachtje op gehad. Het verschil vind ik erg subtiel, iets te subtiel voor mij. Ook na meerdere nachten gesmeerd te hebben merk ik weinig verschil, er was ook niemand in mijn omgeving die riep ‘Wat ben je bruin!’. Ook merk ik dat mijn huid veel vetter is na het gebruik van dit masker.

Ik ben dus helaas niet razend enthousiast over het Kruidvat Self Tan Overnight Tan Mask. Als je op zoek bent naar een zelfbruiner dat een subtiel resultaat geeft, dan is dit een prima product. Wanneer je wel iets bruiner wilt lijken is dit geen succes.

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. WILLEMSE
  mei 29, 2018 / 7:19 am

  Het ligt ook een beetje aan de chemie van je huid heb ik gemerkt bij zelf bruiners.
  Waar mijn dochter gewoon exact dezelfde kleur blijft word ik enorm bruin.
  Soms kleurt mijn dochter ook mooi bruin waar ik bijna worteltjes oranje word
  Laatst had ik een zelf bruiner waar ik geel van werd, maar bij andere werd het juist super natuurlijk bruin.
  Het is even uitfiedelen wat werkt.
  Ik heb er nu één van Vichy en die is ontzettend fijn gelukkig

 2. mei 29, 2018 / 11:17 am

  Dit lijkt me zo’n spannend product haha, ik weet niet of ik het in mijn gezicht zou durven. Vind het subtiele resultaat juist wel mooi!

 3. mei 29, 2018 / 7:49 pm

  Probeer de doekjes hiervan eens. Die vind ik echt heel fijn xx

 4. mei 30, 2018 / 7:58 am

  Haha oh ik zou dit niet durven te gebruiken denk ik. Jammer ook van dat vette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.