Kruidvat Skin Science Oogserum

Kruidvat Skin Science Oogserum

Toen ik weer eens een rondje door Kruidvat liep, kwam ik dit oogserum tegen en aangezien ik wel wat aan die kringen onder mijn ogen wilde doen, nam ik de Skin Science ampullen mee naar huis. En hierbij alvast een spoiler: het werkt!

Kruidvat Skin Science Oogserum

Dit serum zou je wallen en donkere kringen onder je ogen binnen twee minuten op moeten lossen. Nou dat klinkt wel heel erg goed, maar werkt het ook echt?

Verpakking

Kruidvat Skin Science OogserumKruidvat Skin Science Oogserum

In het doosje zitten vijf ampullen. Ik dacht zelf dat je één tube per keer moest gebruiken, maar je kunt één ampul meerdere keren gebruiken. Hierdoor is het een soort kuur. Je mag het een maand lang ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen en daarna moet je huid vijf dagen rusten. Mocht je het af en toe gebruiken, dan hoeft je huid niet te rusten.

Kruidvat Skin Science Oogserum

Je kunt het dopje er makkelijk op- en af draaien, het blijft luchtdicht afgesloten waardoor de ingrediënten niet verloren gaan.

Ingrediënten

Aqua, Magnesium, Aluminium Silicate, Sodium Silicate, Calcium Aluminium, Borosilicate, Silica, Mu-Cono-Toxin Cniiic, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Synthetic Fluorphlogopite, Glycerin, Penthapeptide-18, Lecithin, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, Triethanolamine, Tin Oxide, CI 77491, CI 77891

Er zitten behoorlijk veel siliconen in, maar dat is ook wel logisch want dat strijkt de huid strak waardoor het lijkt alsof je huid weer egaal is. Verder zie ik glycerine, een ingrediënt dat de huid hydrateerd. En dan natuurlijk de peptides nog.

In gebruik

Kruidvat Skin Science Oogserum

Het serum is vrij stevig van vorm. Het deed mij denken aan het spul dat je krijgt wanneer je een ontstoken oog hebt :’-). Met deze hoeveelheid heb je voldoende voor beide ogen. Wanneer je een product onder je ogen aanbrengt moet je dat nooit smeren, maar altijd deppen. De huid onder je ogen is namelijk een stuk kwetsbaarder dan de rest van je huid. En met deppen beschadig je dit niet.

Kruidvat Skin Science Oogserum

Dit is mijn huid vooraf, ik heb geen verdikte huid onder mijn ogen maar wel wat last van donkere kringen.

Kruidvat Skin Science Oogserum

En hier heb ik het serum opgebracht. Hoewel het verschil niet mega groot is, zie ik wel dat het iets is opgelicht. Ook voel je daadwerkelijk dat je huid wordt strak getrokken, mocht je huid dus wel verdikt zijn onder je oog dan geloof ik zeker dat dit dat verhelpt.

Wat een fijn product heeft Kruidvat weer op de markt gebracht! Ik gebruik het zelf niet als kuur, maar breng het aan wanneer ik denk dat ik het nodig heb. Voor €5,29 kun je dit Kruidvat Skin Science oogserum kopen.

Kende jij dit serum al?

1 Reactie

  1. Sonja
    mei 29, 2019 / 7:16 pm

    Omdat mijn huid los vel bevat, werkte het niet.
    Ik denk ook dat het verschil niet mega groot zal zijn hoe ouder de persoon en hoe droger de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.