Kruidvat Super Lash Serum

Kruidvat Super Lash Serum

Wie wil er nu niet mooie lange wimpers? Ik wel in ieder geval! Met het Kruidvat Super Lash Serum kun je dit op een goedkope manier waar maken. Ik heb dit serum nu zo’n twee maanden in gebruik gehad en daarom is het nu tijd voor de review.


Kruidvat Super Lash Serum

Er zijn tig verschillende merken die een wimper verlengend serum op de markt hebben gebracht, maar deze zijn vaak ontzettend duur en daar zou ik het persoonlijk niet voor willen proberen. Gelukkig heeft Kruidvat een wimper serum die wel een leuk prijsje heeft! Ik probeerde het een aantal weken en kan alvast verklappen dat het echt goed werkt.

DE VERPAKKING

Kruidvat Super Lash Serum

Achterop alle informatie en de gebruiksaanwijzing.

Kruidvat Super Lash SerumKruidvat Super Lash Serum

Kruidvat Super Lash Serum €9,99

Het serum zelf zit in een mooie wit/zilveren verpakking en voelt stevig aan. Je kunt het serum aanbrengen met een klein kwastje en dit werkt prima. Ik kan er goed mee doseren en heb nog nooit serum in mijn ogen gekregen. Mocht het wel in je ogen komen, spoel het dan direct met koud water uit je ogen.

IN GEBRUIK

Kruidvat Super Lash Serum

Mijn wimpers zijn behoorlijk recht en kort, maar het verschil maar er wezen! Ik zie een duidelijke groei in mijn wimpers. Maar omdat ik met een nachtkapje slaap, zijn mijn wimpers wel onderbroken en niet heel mooi. Maargoed, liever goede nachtrust dan mooie wimpers, haha.

Kruidvat Super Lash Serum

Ook met mascara is het verschil duidelijk.

Kruidvat Super Lash Serum

De eerste zes weken heb ik heel braaf iedere avond wat serum aangebracht, maar op een gegeven moment vergat ik het gewoon. Ook omdat ik nogal ziek ben van mijn zwangerschap, schoot het er bij in. Vanaf dat moment heb ik het alleen aangebracht wanneer ik er aan dacht en dit was zeker niet regelmatig. Toch zijn mijn wimpers lang gebleven en zie ik nog steeds een mooi verschil. Ik ben zeker fan van dit product!

Heb jij dit Kruidvat Super Lash Serum al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

15 Comments

 1. Beantwoorden

  Susan

  juli 18, 2017

  Ik zie wel verschil inderdaad! Mooi zeg. Ik ben alleen bang voor die stof die erin zit die je pupillen kunt laten verkleuren..

 2. Beantwoorden

  Mariska

  juli 18, 2017

  Dat ziet er inderdaad wel heel erg goed uit, heel mooi! 🙂 De prijs valt ook wel erg mee als je het vergelijkt met die hele dure serums.

 3. Beantwoorden

  Loes

  juli 18, 2017

  Wat een mooie foto’s! Ik gebruik dit product met veel liefde, want bij mij werkt het ook heel goed. Zo fijn!

 4. Beantwoorden

  Bente

  juli 18, 2017

  Ah wat fijn om dit te lezen! Ik wist helemaal niet dat het kruidvat ook een eigen serum heeft. Ik vind die dure serums idd veel te duur om uit te proberen. Het effect ziet er mooi uit dus dit ga ik zeker ook uit proberen!

 5. Beantwoorden

  Chelsey

  juli 18, 2017

  Je ziet inderdaad goed resultaat! Deze serum gebruik ik ook al een aardig tijdje en net als jij vergeet ik de laatste tijd hem te gebruiken voor het slapen gaan, oeps.

 6. Beantwoorden

  Lonneke

  juli 18, 2017

  Je ziet echt wel een duidelijk verschil zeg, ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht.

 7. Beantwoorden

  Sonja

  juli 18, 2017

  Ja wauw, dus het werkt echt! Ik moet zeggen, prachtig…

 8. Beantwoorden

  Deb

  juli 19, 2017

  Wow, je ziet écht verschil. Mooie duidelijke foto’s heb je ook genomen. Ik heb zelf nog niet een dergelijk serum geprobeerd. Fijn dat er wel goedkopere alternatieven waarmee je vergelijkbare resultaten behaald.

 9. Beantwoorden

  Babs

  juli 20, 2017

  Mooi resultaat, het verschil is goed te zien! Ik heb het ook gebruikt en ben zeker enthousiast dat er nu een goedkopere variant te koop is.

 10. Beantwoorden

  TypischKim

  juli 27, 2017

  Ik heb ‘m ook, hij is zo goed!

 11. Beantwoorden

  Jouvence

  juli 28, 2017

  Je kunt het verschil goed zien, mooi! Heb hem zelf ook in gebruik en merk ook al wat verschil. xx

 12. Beantwoorden

  Josine

  augustus 8, 2017

  Wauw dat verschil zie je wel echt heel erg goed. Eigenlijk vind ik het juist wel leuk dat je wimpers zo staan, maakt het iets meer ‘echt’ ofzo 🙂

 13. Beantwoorden

  Zwaan

  augustus 30, 2017

  hoi, ik was op zoek naar reviews over dit product en las jouw review en heb het daarna ook gekocht. Op de verpakking staat dat het wordt afgeraden tijdens zwangerschap. Dacht laat het je toch even weten..

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   augustus 30, 2017

   Bedankt voor de tip, dat is handig om te weten!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.