Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Door de hitte was Lauren compleet uit maat 68 gegroeid. Ze leefde die weken eigenlijk alleen in een romper. Daarom sloeg ik flink in van maat 74 en omdat de herfst er binnenkort ook aankomt, kocht ik ook een aantal warmere truien en vesten.


Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Ik kocht bij meerdere winkels en had nog een lange zoektocht naar pyjama’s.

Zeeman

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Bij Zeeman zijn momenteel ontzettend leuke leggings te koop, vooral de okergele is mijn favoriet. Ook kocht ik twee maillot’s, omdat wij naar een trouwerij moesten en deze leuk bij de jurk pastte.

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Ook kocht ik hier twee rompers, één met lange mouwen en één met spagetti bandjes. Mochten er nog warme dagen komen, dan kan ze alsnog korte mouwen aan. De printjes vind ik zo leuk! De trui met zwaan is ook een favorietje en staat Lauren erg leuk. De schoenen kocht ik ook voor de trouwerij en heeft ze welgeteld 30 minuten aan gehad :’-).

ZARA

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

De bestelling bij ZARA was iets duurder, maar ik kon deze kleding niet laten liggen. Vooral het broekje met de stippen en het panter-print vest vind ik fantastisch. De matentabel bij ZARA vind ik dan weer wat minder fantastisch, deze maat is 6-9 maanden en is daardoor nog te groot. Terwijl Lauren al bijna 8 maanden oud is. Ik kan niet wachten tot ze er in past :-).

H&M

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Dan mijn bestelling bij H&M. Ik laat Lauren haar middag dutje en avond slaapje altijd doen in een pyjama. Maar dan wil ik wel graag een pyjama waar voetjes aan zitten. Ons huis is niet zo geweldig geisoleerd en als het buiten koud is, is ons huis dus ook koud. Daarom een beetje extra warmte via de voetjes aan de pyjama. Maar het bleek erg moeilijk zo’n pyjama te vinden in maat 74. Uiteindelijk vond ik één met beertjes en één met een uil bij H&M.

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Zo leuk met die voetjes!

HEMA

Lauren haar nieuwe herfst kleding (maat 74)

Bij HEMA was ik in eerste instantie op zoek naar pyjama’s met voetjes, maar slaagde daar helaas niet. Toen zag ik de 2+1 gratis actie op de rompers. Ook die had ik nog nodig in maat 74 en kocht deze drie, toch ook nog één met korte mouwen voor de warme dagen. Vooral het printje van de roze romper vind ik zo leuk!

Wat vinden jullie van Lauren haar nieuwe garderobe?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. september 7, 2018 / 8:10 am

  Wat een schattige kleertjes heb je gekocht! Het was inderdaad veel te heet om zo een kleintje helemaal in te pakken, nu het kouder wordt kan ze wel heerlijke warme kleertjes aan.
  Die pakjes met die voetjes zijn inderdaad slim en super cute!

 2. september 7, 2018 / 9:10 am

  Wat een super schattige kleertjes heb je gekocht. Zo leuk als ze nog zo klein zijn. Ik vind de dierenprintjes ook erg leuk, helemaal on trend.

 3. september 7, 2018 / 1:12 pm

  Die paarse trui met zwaan vind ik super gaaf! Ik had hem zelf ook al gespot en willen kopen voor mijn kleine dame maar die is helaas net uit de baby maatjes gegroeid 😉

 4. september 7, 2018 / 7:46 pm

  Super leuke kleding heb je gekocht, erg schattig allemaal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.