Lioele Waterdrop Sleeping Pack Review

Lioele waterdrop sleeping pack

Toen ik onlangs een Koreaanse webshop tegenkwam bestelde ik daar al een hele fijne BB cream, nu kwam ik terug voor het Lioele Waterdrop Sleeping Pack. Hier ontving ik eerder al een proefje van en vond dat toen zó fijn, dat ik hier wel een full-size van moest hebben. 


Lioele Waterdrop Sleeping Pack

Dit slaapmasker schijnt veel voordelen te hebben, zo moet het een laagje over je huid leggen welke je huid hydrateerd, gaat het een droge huid tegen, zorgt het voor een heldere uitstraling en heeft het een anti-aging effect. Je kunt dit masker gewoon de hele nacht laten zitten en hoeft de volgende dag ook niet verwijderd te worden.

Het product

Lioele waterdrop sleeping pack

De tube is vrij groot en makkelijk te herkennen. Er zit een handige klikdop op, dit vind ik altijd wel hygienisch werken én er komt minder snel zuurstof bij waardoor de ingrediënten langer werkzaam blijven. Voorop staat wat informatie over het waterdrop pack; welk water er is gebruikt en hoe je dit masker het beste kunt gebruiken. Achterop staat alles in het Koreaans, geen idee wat daar allemaal staat.

Ingrediënten

Water, Butenglycol, Cycolpentasiloxane, Cycolohexasilicone, Glycerin, Portulac Oleracea Extract, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone Crosspolymer, Arnica Montana Flower Extract, Archillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Artemisia Asinthium Extract, Sodium Polystyrene Sulfonate, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Hyaluronic Acid, CI 42090, Fragrance, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Disodium EDTA

 • Butenglycol verhoogt de vochtigheid in je huid.
 • Cycolpentasiloxane zijn siliconen en nodig om het film laagje op je huid te creëren.
 • Glycerin om vocht uit de lucht te onttrekken.
 • Portulac Oleracea Extract is een plantenextract en gaat huidveroudering tegen.
 • Arnica Montana Flower Extract gaat de vorming van schilfers tegen.
 • Archillea Millefolium Extract ook een plantenextract, houdt je huid soepel en gaat schilfers tegen.
 • Gentiana Lutea Root Extract is een antioxidant en verzorgd je huid.
 • Artemisia Asinthium Extract verzorgd je huid en geeft een lekkere geur.
 • Hyaluronic Acid gaat huidveroudering tegen.

In gebruik

Lioele waterdrop sleeping pack

Je brengt dit masker ’s avonds aan op een goed gereinigde huid. Ik breng zelf eerst een toner aan en breng hierna het Lioele Waterdrop Sleeping Pack aan, als een nachtcrème dus.

 Lioele waterdrop sleeping pack

In het begin lijkt het masker matte en lichtblauw, wanneer je het uitsmeert wordt het vloeibaarder en als het helemaal is ingetrokken vormen er waterdruppels op je huid. Heel leuk om te zien en maakt het aanbrengen van een masker veel leuker.

De geur is hemels, het is subtiel maar toch fris en bloemig. Het masker trekt razendsnel in en het ziet er totaal niet uit als een masker zoals ik gewend ben. Ook hoef je het niet af te spoelen, de volgende dag mag je het gerust laten zitten om je huid er extra gehydrateerd uit te laten zien.

Wat vind ik er van?

Dit is toch wel het beste masker dat ik ooit gebruikt heb en waar ik ook echt een aanzienlijk verschil merk en zie aan mijn huid. Mijn huid is egaler, stralender en ziet er gewoon gezonder uit. Omdat het masker zo snel intrekt is het makkelijk ik gebruik en je ziet er niets van terug op je huid. Het lijkt in ieder geval niet alsof je nog een masker op je hoofd hebt zitten. Omdat je heel weinig masker gebruikt per keer, kun je ontzettend lang met zo’n verpakking doen. Je leest het wel, ik ben fan!

Lioele Waterdrop Sleeping Pack – – – €9,45

Wat is jouw favoriete masker?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

16 Comments

 1. Beantwoorden

  Babs

  december 1, 2016

  Lioele heeft goede spullen, ik had een keer een sample van de waterdrop foundation als ik het mij goed herinner Ik plaats binnenkort mijn review van de Lioele pore minimizer en masker, die was zo goed dat ik hem in de herhaling doe!.

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   december 1, 2016

   Ik vind dit ook een erg fijn merk! Ben benieuwd naar jouw review van het masker & pore minimizer.

 2. Beantwoorden

  Charel

  december 1, 2016

  Wat een super grappig masker! Ben hier benieuwd naar!

 3. Beantwoorden

  marleen@burgertrutjes

  december 1, 2016

  Ziet er goed uit, en het prijsje is ook fijn!
  Wat maak jij toch een prachtige foto’s altijd!

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   december 1, 2016

   Dankjewel Marleen!

 4. Beantwoorden

  Eva

  december 1, 2016

  Klinkt fijn dit masker! Wat grappig van die druppeltjes!

 5. Beantwoorden

  Deb

  december 2, 2016

  Klinkt goed! Alleen zou ik het zelf niet kunnen gebruiken vanwege de parabenen en parfum die erin verwerkt zijn. Ik moet op dit moment extreem voorzichtig zijn omdat ik helaas last heb van eczeem. Ps. mooie foto’s!

 6. Beantwoorden

  Hennie

  december 2, 2016

  Wat een leukerd! En wat een fijn prijsje ook. Klinkt als een leuk kerstkadootje voor mezelf!

 7. Beantwoorden

  Jouvence

  december 2, 2016

  Klinkt als een fijn masker, ben erg benieuwd naar de geur. xx

 8. Beantwoorden

  jeapiebel

  december 2, 2016

  Ik vind het ook fijn als je eerst een proefverpakking hebt om eerst te testen. Dan belooft de volside ook meer tevredenheid. Egaal en gezonder huid, wat klinkt dat goed zeg.

 9. Beantwoorden

  Danella

  december 2, 2016

  Ken het merk helemaal niet, maar klinkt als een fijn masker! Ik word er wel nieuwsgierig van.

 10. Beantwoorden

  sammie

  december 2, 2016

  Ik gebruik eigenlijk nooit maskers, misschien toch maar eens uitproberen.

 11. Beantwoorden

  Mariska

  december 2, 2016

  Dit merk ken ik eigenlijk helemaal niet, maar klinkt wel erg fijn! 🙂

 12. Beantwoorden

  Yvonne

  december 2, 2016

  Mijn sheetmasks uit Bali waren geweldig ik ben er nu bijna doorheen en baal daar ontzettend van.

 13. Beantwoorden

  Sherry

  december 2, 2016

  Leuke kennismaking met dit merk via je blogpost en review.

 14. Beantwoorden

  Melike

  december 4, 2016

  Wat een gaaf masker!! Zo leuk om even echt iets nieuws te ontdekken. Ik heb nog nooit iets van een Koreaanse webshop geprobeerd, maar wel vaak goede dingen gelezen. Misschien toch maar eens kijken;)

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.