Lioele Wenkbrauw Scheermes

Wil jij graag weten hoe je wenkbrauwen eruit zien zónder dat je er haartjes uit hoeft te trekken of springen de tranen acuut in je ogen wanneer je epileert? Ik test het Lioele wenkbrauw scheermes en je kunt vandaag lezen hoe ik dit heb ervaren!


Wenkbrauwen scheren

Huh?! Wenkbrauwen scheren? Dit is nieuw voor mij en ben er erg benieuwd naar. Het mesje is simpel en is eigenlijk niet meer dan een mesje met handvat, net als met een scheermes voor je lichaam, alleen is de vorm iets anders. Dit lijkt mij echt een ideale oplossing als je even snel je wenkbrauwen wilt bijwerken of wanneer je echt niet van epileren houdt.

Lioele wenkbrauwen scherenLioele wenkbrauwen scheren

Het mesje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: groen – geel – of roze. Mij maakt de kleur persoonlijk niets uit, maar goed dan heb je in ieder geval keus.

Lioele wenkbrauwen scheren

Het mesje lijkt op afstand niet erg scherp, maar ik zou toch oppassen rondom kinderen en dieren. Je kunt je er namelijk wel lelijk aan snijden. Gelukkig is ‘ie inklapbaar! Zo kan je het mesje ook makkelijk meenemen op reis of opbergen.

In gebruik

Lioele wenkbrauwen scheren

Het resultaat mag er wezen volgens mij! Het mesje is wendbaar en met het puntje kom je ook goed bij de lastige haartjes en hoekjes. Je kunt de vorm van je wenkbrauw in ieder geval goed volgen.

Ook maakt de lengte van de haren niet uit, al waren mijn haren nu aan de korte kant en daardoor zie je wat huidschilfers opduiken. Zelf heb ik behoorlijk veel donshaartjes in mijn gezicht en deze haalt ‘ie ook met gemak weg en laat het een gladde huid achter, zonder stoppels.

Ik vind dit zo makkelijk in gebruik. Epileren vind ik ook fijn, omdat de haren dan langer weg blijven, alleen nu ga ik nog even na met het Lioele wenkbrauw scheermes om zeker te zijn dat alle donsharen en lastige haartjes weg zijn. Dit product blijft zeker in mijn stash.

Lioele wenkbrauw scheermes kost €2,45 en kocht ik hier.

Wat gebruik jij het liefst voor je wenkbrauwen?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. september 22, 2016 / 8:58 am

  Zo een had ik ook gekocht, maar die is helaas wel erg bot. Durfde er amper mee aan de slag te gaan haha. Fijn dat deze wel goed werkt, het ziet er iig goed uit op de foto.

 2. september 22, 2016 / 5:32 pm

  Ik ga eigenlijk altijd naar de schoonheidsspecialiste. Ik vind epileren niet fijn maar dit vind ik een mooie oplossing. Ik ga hem denk ik bestellen!

 3. september 23, 2016 / 10:30 am

  Ik zag het nut er nooit van in, totdat ik het eens probeerde. Echt ideaal!!

 4. september 23, 2016 / 7:37 pm

  Ik vind het er wel handig uitzien maar ik weet niet haha ik denk dat ik toch bij een pincet blijf 🙂

 5. september 24, 2016 / 10:33 am

  Uhm ik epileer niet, ik begin al te janken als de schoonheidsspecialsite erover begint. Maarrrrrrr dit is misschien wel ideaal voor mij…. het resultaat ziet er goed uit namelijk.

 6. september 25, 2016 / 6:43 pm

  Handig! Maar ik zou veels te bang zijn dat ik mijn halve wenkbrauw afscheer haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.