Kerst make-up met een glitter eyeliner

In de kerst make-up reeks, deze keer één met een glitter eyeliner. Met kerst draag je meestal glitter kleding, dus waarom niet ook in je make-up πŸ™‚ Ik leg je de look stap voor stap uit.

Make-up look met een glitter eyeliner
Qua kwasten heb ik dezelfde gebruikt als in deze…

Kerst Bloghop + winactie

Woohoo! Vandaag is het zo ver, de Kerst Bloghop is begonnen. Je kunt naar 12 verschillende blogs ‘hoppen’ en overal valt er wat leuks te winnen. Zijn jullie er klaar voor?

Kerst Bloghop
Voor de lezers die voor het eerst op mijn blog zijn, welkom. Mijn naam is Anna Gerrie, een…

Netflix Series die ik de afgelopen tijd keek

Ik keek de afgelopen tijd meerdere Netflix series, er zijn namelijk weer een hoop nieuwe seizoenen uit gekomen. Maar ook één van de best bekeken nieuwe Netlix series kwam voorbij. Welke het er allemaal waren lees je in de blog!

Netflix series die ik de afgelopen tijd keek
Tijdens mijn zwangerschapsverlof…

November on the farm

Voor het eerst op mijn blog..Β  Een maandoverzicht van alles wat ik heb beleefd! Omdat ik niet iedere week hele boeiende dingen doe naast werken en mijn huishouden regelen ga ik dit één keer per maand delen πŸ™‚

November on the farm
Ik vind dit soort overzichten altijd erg leuk om…

Visitekaartjes voor je blog

Een visitekaartje hebben is handig voor je werk, maar ook als je een hobby hebt als bloggen. Op mijn werk heb ik ook een stapel visitekaartjes liggen en dit is erg handig om even snel mee te geven. Als blogger heb je natuurlijk ook contact met PR-bureau’s en collega…