Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance Palette

Het Anastasia Modern Renaissance oogschaduw palette is één van mijn favorieten, de pigmentatie is top en je kunt ‘m goed gebruiken voor alledaagse looks. Om te laten zien hoe veelzijdig dit palette is, maakte ik verschillende looks uit het Anastasia Modern Renaissance palette.


Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance Palette

Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance Palette

Ik heb het Anastasia Modern Renaissance palette al eens eerder gereviewd en was er toen al enthousiast over.

Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance Palette

Ik zet bij alle looks welke tinten ik heb gebruikt 🙂

Lookbook

Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteLooks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteVoor deze look gebruikte ik veel van de rode tinten. Red Ochre gebruikte ik als basis tint. Buen Fresco ging op mijn bewegende ooglid. Om de look wat meer diepte te geven bracht ik Cyprus Umber aan in de outer-V. Primavera heb ik als highlighter aangebracht op mijn  traanbuis en op mijn wenkbrauwbot. Omdat rode oogschaduwtinten mijn oog er altijd ‘ziek’ (hoe zeg je dat :’-) ?) uit laat zien, breng ik een winged eyeliner aan.

Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteLooks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteLooks Uit Het Anastasia Modern Renaissance Palette

Ook bij de tweede look maakte ik gebruik van de rode en oranje tinten. Burnt Orange als basis. Red Ochre en Venetian Red in de outer-V. Vermeer gebruikte ik weer als highlighter en liet ‘m nu wat verder mijn bewegende ooglid op komen. Ik vind de look zowel met- als zonder winged eyeliner mooi staan.

Looks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteLooks Uit Het Anastasia Modern Renaissance PaletteOm even geen rode tinten te gebruiken maakte ik deze look. Raw Sienna is de basis tint. Warm Taupe op mijn bewegende ooglid en die liet ik ook onder mijn ogen doorlopen. Vermeer weer als highlighter op mijn traanbuis en wenkbrauwbot. Ik wilde de roze tint Love Letter ook gebruiken en bracht deze als wing aan.

Een heel veelzijdig palette dus! Ik ben er dol op en pak deze er vaak bij als ik oogschaduw op wil.

Wat vinden jullie van dit palette?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. april 7, 2018 / 5:27 pm

  Kun jij een keer een video opnemen? Want jij maakt toch altijd mooie ooglooks, daar kan ik vast wat van leren!

 2. april 7, 2018 / 9:56 pm

  Rode tinten kan je goed hebben! Ik zie er dan vaak een beetje ziekig uit… goed idee van Sonja, jij maakt prachtige looks een haarscherpe foto’s!

 3. april 10, 2018 / 8:55 am

  Wat een prachtige looks! Mooi palette ook waar je lekker mee kan variëren.

 4. april 10, 2018 / 10:30 pm

  Looking good girl! je hebt er een mooie look meegemaakt liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.