Looks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

Eén van mijn favoriete palettes is toch wel het Zoeva Blanc Fusion palette, er zitten fijne basics in maar heeft ook een hele mooie gele tint om mee te combineren. Om te laten zien hoe je de tinten kunt combineren heb ik er meerdere looks mee gemaakt.


Looks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

Ik schreef al eerder een review over dit palette toen ik ‘m net had gekocht. Nu ik het palette al langer heb en meer gebruik, heb ik er al meerdere looks mee kunnen maken.

Het palette

Looks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

Er is een fijne combinatie gemaakt tussen matte tinten en tinten met een glans. Mocht je niet van de gele tint houden, dan kun je de overige tinten wel goed gebruiken voor een rustige look.

Lookbook

Ik vind het zelf altijd wel fijn om te zien wat ik allemaal met de tinten uit een palette kan doen en probeer dan vaak ook verschillende looks uit. Om jullie te laten zien hoe je de tinten kunt gebruiken heb ik meerdere looks gemaakt.

Looks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

Hier heb ik de gele tint goed naar voren laten komen. De foto van de header van dit artikel is dezelfde look, maar dan met een winged eyeliner erbij.

Looks uit het Zoeva Blanc Fusion paletteLooks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

Bij deze look heb ik de gele tint meer als basis tint gebruikt.

Looks uit het Zoeva Blanc Fusion palette

En hier juist weer wat extremer. Je kunt dus heel veel kanten op met dit palette, ik vind zelf dat de gele tint heel mooi staat in een look en ook niet stoort als een felle kleur. Alle looks zijn gemaakt zonder oogschaduw primer, dat geeft alleen al aan hoe goed gepigmenteerd deze tinten zijn. Ook is het geen duur palette, zeker het proberen waard!

Hoe zou jij de tinten uit het Zoeva Blanc Fusion palette gebruiken?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. oktober 24, 2018 / 8:16 pm

    Heel mooi palette! Knap ook hoe je geel combineert in je looks. Dat doe ik je niet na! Ik zou het nog wel in mijn binnenste ooghoeken gebruiken, maar verder zou ik niet durven gaan.

  2. oktober 24, 2018 / 8:47 pm

    Normaal ben ik niet zo van geel, maar dit heb je wel heel mooi gedaan zo!

  3. oktober 25, 2018 / 12:48 pm

    You nailed it again, wat mooi hoe je met geel een ooglook hebt gemaakt. Ik ben zelf best benieuwd hoe geel zou staan bij mij, ik vind het zeker flitsend. En de laatste tijd zie ik ook leuke kleding overal in die kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.