Lush Angels On Bare Skin Review

Vorige week ging ik naar Amsterdam en liep ik de nieuwste Lush binnen, een walhalla met meerdere verdiepingen aan Lush producten! Ik had niet veel tijd om er lang rond te hangen en ging dus alleen op zoek naar de reinigers 9 to 5 en Angels On Bare Skin. Ik rekende beide af en ging er mee aan de slag. Hier lees je de complete review.


LUSH ANGELS ON BARE SKIN

Nog nooit eerder was ik in een Lush geweest omdat ze in Friesland overal achterlopen met leuke winkels.. 🙁 Maar nu ik toch in Amsterdam was, móest ik er even binnen lopen. En wat was het een mooie winkel, meerdere verdiepingen met alleen maar Lush producten én wat rook het er lekker! De volgende keer hoop ik wat meer tijd te hebben en kan ik er wat langer rondlopen. Voor nu nam ik alleen 9 to 5, Angels On Bare Skin en een nieuwe tas mee.

Lush Angels On Bare Skin

Dit is de tas die ik kocht. Een deel van de opbrengst gaat naar de wederopbouw van door orkaan getroffen steden. Top!

ANGELS ON BARE SKIN

Dit is een verse reiniger, het zit bomvol natuurlijke ingrediënten en is zelf conserverend. Amandelmelk, kaolin, lavendel en een mix van oliën verzorgen de huid en zorgen ervoor dat deze weer stralend wordt. Ik ben benieuwd hoe het op mijn huid uitpakt. Angels On Bare Skin is dierproefvrij & vegan.

Lush Angels On Bare SkinLush Angels On Bare Skin

De verpakking is typisch Lush, een zwarte pot met simpele opdruk. Wanneer je 5 van deze potten opmaakt en inleverd, krijg je gratis een vers masker mee naar huis. Goede manier om te recyclen! Dit potje bevat 100 gram en is voldoende om een lange tijd te gebruiken, daarnaast is dit product wel beperkt houdbaar en daarom zou ik ook niet voor de grotere verpakking van 250 gram kiezen.

INGREDIËNTEN

Lush Angels On Bare Skin

Alle ingrediënten zijn dus van natuurlijke afkomst. Amandelen verhelderen de huid en hebben een milde exfoliërende werking, kaolin onttrekt vuil uit de huid maar werkt ook licht uitdrogend, lavendel werkt rustgevend maar werkt bij sommige mensen juist irriterend, roos heeft een helende werking. Klinkt goed!

IN GEBRUIK

Lush Angels On Bare Skin

Wanneer ik de pot open, ruik ik direct lavendel. Het is niet heel sterk maar wel aanwezig, ik vind het wel lekker. Lush Angels On Bare Skin moet je zelf nog aanmaken, in de pot zit alleen een dikke brij aan ingrediënten.

Lush Angels On Bare Skin

Je hebt niet veel nodig om je hele gezicht te reiniger, een erwt is genoeg. Daarna voeg je water toe totdat je een papje hebt gemaakt. Er blijven wat klontjes achter, maar hiermee kun je, je gezicht lichtjes scrubben. Ik vind het fijn aanvoelen en maakt mijn huid echt goed schoon. Mijn huid is wel iets trekkerig nadien, maar dit is zo opgelost met een créme.

Ik ben dus zeer tevreden met de Lush Angels On Bare Skin. Dit is geen snel-snel reiniger, je moet wel echt de tijd nemen om het aan te maken en te gebruiken. Een perfecte reiniger voor een me-time moment :-). Ook kan het wat rommelig worden in je badkamer omdat het wat een kliederboel is wanneer je het mengt. Als je daar geen problemen mee hebt, dan is dit een fijne reiniger. Ik merk dat mijn roodheden snel afnemen en ook puistjes verdwijnen sneller. Een aanrader!

Lush Angels On Bare Skin €9,95

Heb jij Angels On Bare Skin al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

12 Reacties

 1. Varenka W
  maart 23, 2017 / 8:10 am

  Hahaha hier in Zeeland lopen ze ook zo hopeloos achter met leuke winkels.
  Gelukkig ligt Antwerpen vlak bij , dat maakt een hoop goed.
  Leuke review, het ziet er een beetje viezig uit zo direct uit het potje, maar het klinkt wel heel fijn.
  Lavendel ruikt altijd zo lekker schoon.
  Ik hou er wel van.

 2. maart 23, 2017 / 8:22 am

  Ik vind die naam zo leuk dat ik het daarom al zou willen proberen. En wat een toffe actie dat je na 5 potten een cadeau krijgt! Ik weet niet of dat zelf aanmaken echt iets voor mij is, al klinkt het erg fijn. Malou x

 3. maart 23, 2017 / 9:05 am

  Nog niet geprobeerd, maar lees wel veel goede dingen! Vrees alleen dat ik te lui hiervoor ben hihi, in ieder geval wanneer ik dit elke avond zou doen. Mooie foto’s heb je gemaakt.

 4. maart 23, 2017 / 12:56 pm

  Heerlijk ziet deze reiniger er uit en goed dat roodheid minder wordt!… ik ga maandag naar Utrecht en hoop dat ik nog even naar Lush kan gaan. Dan wil ik iets kopen maar ik heb nog geen idee wat, alles ziet er altijd zo tof uit.
  En dan bedenk ik dat ik al zoveel in huis heb. Hahaha, het is wel een luxe probleem.

 5. maart 23, 2017 / 3:54 pm

  Klinkt als een heel fijn product. Snel maar eens een tripje naar de Lush doen.

 6. maart 23, 2017 / 6:48 pm

  Klinkt heel goed! Vind het ook niet zo gek duur. Ik ga binnenkort toch weer naar de Lush om wat lege verpakkingen in te leveren, dus ik denk dat ik deze dan ook meeneem.

 7. maart 23, 2017 / 8:51 pm

  Ik heb deze ook gehad en het is inderdaad de perfecte gezichtsreiniger voor een me time momentje!

 8. maart 23, 2017 / 8:56 pm

  Ik heb hier wel veel over gelezen en gehoord (goede verhalen dan!) en wou het zelf ook wel proberen. Mij kennende heb ik daar het geduld niet voor dus ik ga het niet proberen denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.