Lush BIG verpakkingsvrije conditioner

Lush BIG verpakkingsvrije conditioner

Omdat ik minder plastic wil gebruiken, bestelde ik opnieuw een conditioner zonder verpakking. Deze keer koos ik voor de conditioner BIG.

BIG verpakkingsvrije conditioner

Mijn vorige verpakkingsvrije conditioner was Jungle en hier was ik erg tevreden over. Maar omdat ik het leuk vind om verschillende producten te proberen wilde ik deze keer een andere. Over BIG las ik veel goede reviews en wilde ik dus wel eens proberen.

Dit zegt Lush over BIG: ‘Deze conditioner in vaste vorm is groots in geur, volume en glans. Fijn zeezout verzacht en geeft body terwijl plantaardige glycerine een dun laagje om je haar legt, zodat het vocht vasthoudt. Verse citroen en citroenolie zorgen ervoor dat je haarschubben zich weer mooi sluiten zodat je haar licht reflecteert en nog meer glans krijgt. Wrijf op tussen je handen of strijk direct over je natte haar. Masseer goed in en spoel daarna uit. Een kleine moeite voor een groots resultaat.

Lush BIG verpakkingsvrije conditioner

Alle Lush conditioners die verpakkingsvrij zijn zien er hetzelfde uit. Alleen de kleur verschilt. Jungle van groen en BIG is wit. Dat de vorm altijd hetzelfde is vind ik erg fijn, zo past ‘ie altijd in het tinnen bakje waar ik mijn shampoo en conditioner in bewaar.

Ingrediënten

Glyceryl Stearaat en PEG-100 Stearaat, Fijn Zeezout (Maris sal), Cetearyl Alcohol & Natrium Lauryl Sulfaat, Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Cetearyl Alcohol, Gezaagde Zee-eik-infusie (Fucus serratus), Vers Biologisch Citroensap, Biologische Jojoba-olie, Vers Biologisch Limoensap, Propyleen Glycol, Parfum, Glycerine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Vanille Absolue, Vetiverolie, Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Candelilla Was, Titanium Dioxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol (Geraniol), Linalool, Coumarine, Limonene

Behoorlijk veel ingrediënten. Qua geur komen de jasmijn en vanille het sterkst naar voren, de geur is in ieder geval warm en bloemig.

Lush BIG verpakkingsvrije conditioner

In gebruik

Waar Jungle snel zacht wordt en dus makkelijk te gebruiken is, is BIG stugger er moet ik er met mijn nagels stukken af schrapen. Maar dat is ook het enige minpuntje, want mijn haar is wel heel mooi na gebruik. Door het zout in de conditioner, krijgt mijn haar ook de natuurlijke slag weer terug.

Ik ben dus alsnog wel heel tevreden over deze conditioner, want die slag in mijn haar vind ik wel héél fijn. De prijs van €9,95 is wel aan de hoge kant, want met mijn lange haar heb ik wel veel nodig en is de conditioner dus ook sneller op.

Heb jij de BIG conditioner al eens geprobeerd?

3 Reacties

  1. april 12, 2019 / 4:00 pm

    Ik moest echt enorm wennen aan dit product.. ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden

  2. april 14, 2019 / 6:59 pm

    Ik heb hem al heel lang liggen, eigenlijk nooit echt een kans gegeven. Op de één of andere manier grijp ik toch altijd naar m’n vloeibare conditioners. Ik ga hem toch eens erbij pakken weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.