Lush Christmas Sweater Bath Bomb

Lush heeft sinds kort weer hun kerst collectie in de schappen liggen, nu is hier geen Lush in de omgeving te vinden (hallo Friesland), dus koop ik altijd alles op de gok. De Lush Christmas Sweater Bath Bomb was een goede gok want deze geur is heerlijk om in te badderen met de gure dagen die we weer gaan krijgen.


LUSH CHRISTMAS SWEATER BATH BOMB

Al jaren hebben wij een bad in huis, maar zowel mijn vriend als ik maakten hier nooit gebruik van. Tot ik zwanger werd en het nu heerlijk vind om in de avond even niet meer te staan en gewoon niets meer wil doen. Een bad is hier perfect voor! Maar een bad zonder bath bomb vind ik dan ook weer zo saai, dus er gaat nu regelmatig een bestelling uit naar Lush. Dit maal zocht ik ook een aantal bath bombs uit van de kerstcollectie en vandaag de eer aan de Christmas Sweater.

lush christmas sweater bath bomb

Lush Christmas Sweater Bath Bomb €5,95

Deze bath bomb ziet er ook echt uit als een christmas sweater, zo leuk met die rendieren.

Ingrediënten

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Gemberpoeder, Mosterdpoeder, Parfum, Korianderzaadolie, Kruidnagelolie (Eugenia caryophyllus), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Titanium Dioxide, Water (aqua), Propyleen Glycol, Cinnamyl Alcohol, *Eugenol, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 47005, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200

In gebruik

lush christmas sweater bath bomb

Daar gaat ‘ie.

lush christmas sweater bath bomb

Eerst wordt je bad helemaal roze en verspreid een heerlijke kruidige geur.

lush christmas sweater bath bomb

Zodra de kern is bereikt komt de citroen olie vrij en wordt het bad geel/oranje. Wanneer ik in bad stap word mijn huid omvangen door een heerlijk verzorgend olie laagje en deze geur blijft ook lang hangen.

Wát een fijne bath bomb weer! Het maakt het badderen toch een stuk gezelliger vind ik, muziekje erbij en even niets doen.

Koop jij vaak een bruisbal?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. oktober 26, 2017 / 8:01 am

  Als ik en bruisbal koop koop ik hem altijd van Lush 🙂 Deze klinkt lekker!

 2. oktober 26, 2017 / 4:30 pm

  Ik vind deze bath bomb zo lekker ruiken.

 3. oktober 26, 2017 / 7:00 pm

  Wat een leuke bath bomb! De kleur alleen al maakt dat ik hem leuk vind haha 🙂

 4. oktober 26, 2017 / 8:31 pm

  Mooie kleurtjes en super schattig met de rendiertjes 🙂

 5. oktober 26, 2017 / 9:38 pm

  Ik was laatst nog aan het kijken op zo een gratis op te halen FB groep en zag een heel mooi bubbelbad… baal dat ze niet in mijn badkamer passen want ik vind die bathbombs van Lush zo lekker ruiken. Toch maar verhuizen 😉 ?

 6. oktober 26, 2017 / 10:21 pm

  Deze lijkt me heerlijk en wat een kleurenspektakel! Dat vind ik altijd zo te gek aan de bruisballen van Lush. Laatst had ik er een van een ander merk en die deed niet veel behalve een beetje licht schuimen en dat vond ik echt saai. Wordt ook weer tijd dat ik een paar bath bombs ga scoren van Lush, het wordt ook echt weer om lekker in bad te gaan.

 7. oktober 27, 2017 / 1:45 pm

  Ahh die van jou is zo mooi! Ik heb een mislukte opgestuurd gekregen lijkt wel haha. Was zo lastig om daar nou echt mooie foto’s van te maken. Door jouw review heb ik mega veel zin om deze te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.