Lush Hot Oil Treatment New

Mijn haar heeft de laatste tijd heel wat te verduren gehad, zo liet ik mijn haar weer verven en is het nog steeds aan het herstellen nadat ik met de borstvoeding stopte. Ik probeerde de Lush Hot Oil om het weer wat te herstellen.


Lush Hot Oil Treatment New

Normaal gesproken gebruik ik Olaplex om mijn haar te herstellen, dit is echt een wondermiddel voor mijn haar. Maar omdat ik het ook leuk vind om nieuwe producten te proberen, wilde ik nu de Hot Oil Treatment van Lush gaan gebruiken.

De verpakking

Lush Hot Oil Treatment New

Verpakking, nou ja een verpakking wil ik het niet noemen. Bij Lush proberen ze zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en dat is bij dit haarmasker prima gelukt. Om uit te beelden hoe je het masker moet gebruiken, is dit in symbolen aangegeven op het hout.

New

Er zijn meerdere hot oil treatments te koop bij Lush, via deze pagina kun je zien welk masker het beste bij jouw haar zal passen.

Dit zegt Lush over ‘New’: ‘New is een kruidige hot oil treatment die goed is voor je haar en hoofdhuid. Behandel je haar van de wortel tot in de puntjes. Jojoba- en olijfolie hydrateren diep, voegen glans toe en maken je haar sterker, terwijl brandnetel en rozemarijn absolue je hoofdhuid verzorgen. De etherische oliën uit laurier, kruidnagel en kaneelblad gecombineerd met verse munt geven de doorbloeding een pittige boost. Dit stimuleert de haarzakjes op je hoofd waardoor je minder haar verliest.’

Ik kan de exacte ingrediëntenlijst helaas niet meer terug vinden, Lush heeft dit haarmasker (tijdelijk?) uit het assortiment gehaald zie ik.

In gebruik

Lush Hot Oil Treatment New

Lush Hot Oil Treatment New

Zelf heb ik halflang haar en ik kan twee á drie keer behandelingen uit het blokje halen. Wanneer je voldoende product hebt voor je haar, kook je water en doe je dit bij het masker. Er hoeft niet veel water bij, het masker mag een lobbige substantie hebben. Laat het daarna afkoelen en breng aan op droog haar. Laat het minimaal twintig minuten intrekken. Daarna kun je, je haar uitspoelen en goed wassen met een shampoo.

Lush Hot Oil Treatment New

Mijn haar voor de behandeling.

Lush Hot Oil Treatment New

En mijn haar na de behandeling. Zoals je kunt zien is mijn haar toe aan een knipbeurt, maar het glanst wel meer en er zit meer model in.

Het heeft dus zeker wel een mooi effect op mijn haar. Ook blijft de geur lang in mijn haar hangen, na twee wasbeurten kan ik het nog steeds ruiken. De hot oil treatment is niet goedkoop, maar wanneer je het in stukken breekt en er twee á drie behandelingen uit haalt, is het prima te doen. Ik ben tevreden!

Lush Hot Oil Treatment €9,95

Welk haarmasker gebruik jij graag?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. Sonja
    november 12, 2018 / 8:11 pm

    Ik was erg Aagje naar deze Lollie! Wat een verschil! Goed zeg!

  2. november 23, 2018 / 4:54 pm

    Wat een mooi resultaat, je haar ziet er mooi uit. Ik vind ze ook wat prijzig, maar als je er 2 of 3 keer mee doet, is het al veel schappelijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.