Lush Jelly Face Mask – Just To Clarify

Lush Jelly Face Mask

Ik was al een tijdje benieuwd naar de jelly maskers van Lush, nu ik er weer een bestelling ging plaatsen heb ik er één besteld. Just To Clarify sprak mij het meest aan vanwege de verfrissende ingrediënten, die kunnen mijn huid wel een boost geven in de winter.


Lush Jelly Face Mask

Omdat ik normaal gesproken vaak een kleimasker gebruik, was ik erg benieuwd hoe mijn huid zou reageren op een jelly masker. Ook zitten er kleine scrubdeeltjes in om alle dode huidcellen te verwijderen.

De verpakking

Lush Jelly Face Mask

Vaak zitten Lush maskers in een zwarte pot, maar dit masker zit in een doorzichtig potje.

Ingrediënten

‘Water (Aqua), Kaoline (Kaolin), Propyleen Glycol, Glycerine, Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Vers Papajasap (Carica papaya), Talc, Bamboestengel Extract , Carrageenextract, Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Grapefruitolie (Citrus paradisi), Agar Agar, Houtskoolpoeder (Charcoal powder), Limonene, Parfum, Kleurstof 15510 (CI 15510)’

In gebruik

Lush Jelly Face Mask

Lush Jelly Face Mask

Jelly vind ik sowieso al fantastisch om aan te raken, dus voordat je het masker ook maar hebt aangebracht is het al een feestje om het uit de pot te halen. Door alle citrusvruchten heeft het masker een oranje kleur gekregen, ook ruikt het heerlijk naar sinaasappelsap. De scrubdeeltjes in het masker zijn te klein om met het blote oog te zien, maar voel je wel wanneer je het aanbrengt.

Lush Jelly Face Mask

Hier heb ik alleen mijn gezicht gereinigd, omdat er een scrub in het masker zit heb ik een milde reiniger gebruikt.

Lush Jelly Face Mask

En dit is het resultaat na 10 minuten met het jelly masker. De scrub was wel iets te heftig voor mijn huid, ik heb in de winter altijd rode plekken naast mijn mond en dit blijft net zo lang zitten tot het weer zomer wordt. Die plekken waren dan ook wel wat gevoelig na dit masker. De niet gevoelige delen van mijn huid waren wel fris en helder.

Het Just To Clarify masker vond ik dus wel fijn, maar zou ik niet gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De scrub is dan te heftig voor je huid. Verder ruikt het masker wel echt heerlijk en is het super leuk om aan te brengen.

Heb jij al eens een jelly masker geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. december 23, 2018 / 8:47 am

  Het klinkt wel goddelijk met sinaasappelsap, maar ik heb ook een gevoelige huid jammer genoeg.

 2. december 23, 2018 / 7:07 pm

  Leuk idee dit masker, met mijn gevoelige huid skip ik hem

 3. december 29, 2018 / 5:55 pm

  Allereerst: wat een mooie foto’s! Ik kan de sinaasappelsap gewoon bijna proeven 🍊 👌🏻!
  On topic: Jammer dat het masker toch iets te heftig was voor je huid. Ik zou ‘em zelf denk ik niet gebruiken omdat er parfum in zit ook al is het maar een klein beetje (helemaal na het lezen van jouw review). Ik ben bang dat mijn huid hier niet goed op reageert.

 4. januari 2, 2019 / 8:51 pm

  Heel fijn die voor- en nafoto’s! Ik ken de jelly masks van Lush, maar deze nog niet. Raar eigenlijk want ik ben dól op sinaasappel. Hij gaat ook zeker op m’n wishlist nu! Jammer dat hij voor jou iets te heftig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.