Lush Let The Good Times Roll Verse Reiniger

Mijn favoriete reiniger is toch wel Angels On Bare Skin van Lush, hier knapt mijn huid altijd zo goed van op! Daarom heb ik ‘m ook altijd op voorraad thuis, maar toch trok de verse reiniger Lush Let The Good Times Roll mijn aandacht ook en wilde ik die graag gaan proberen. Zou deze net zo goed zijn als Angels On Bare Skin?


Lush Let The Good Times Roll Verse Reiniger

Sinds ik verse reinigers van Lush gebruik is mijn huid echt een heel stuk opgeknapt. Had ik daar vroeger maar van geweten, toen had ik een slechte huid en ging ik aan de slag met Clearasil, maar die rommel maakte het alleen maar erger!

Verse reinigers van Lush werken heel makkelijk, je pakt een beetje product en mengt dit aan met water. Daarna kun je het kort inmasseren op je huid en afspoelen. Omdat er altijd exfoliërende ingrediënten in zitten wordt je huid ook gelijk ontdaan van dode huidcellen, hierdoor heb je direct een stralende huid.

Lush Let The Good Times Roll Verse Reiniger

Let The Good Times Roll komt in een potje en is goed afgesloten, er kan dus niet zomaar zuurstof bijkomen en de ingrediënten bederven. Nu zijn de verse reinigers altijd een maand of drie houdbaar, mij lukt het niet om het zo snel op te maken en gebruik het dus wel altijd langer. Ik merk geen verschil qua werking als ik het langer gebruik.

INGREDIËNTEN

”Maïsmeel (Zea mays), Glycerine, Talc, Water, Maïsolie (Zea mays), Polenta, Fair Trade en Biologische Kaneelpoeder, Parfum, Gardenia-extract”

IN GEBRUIK

Lush Let The Good Times Roll Verse ReinigerLush Let The Good Times Roll Verse Reiniger

Sowieso ruikt Let The Good Times Roll echt heel lekker, een beetje als koekjesdeeg. Yummy! Mocht je de Lush lipscrub Popcorn ooit hebben gehad dan herken je de geur hier in. Ook in gebruik is het een fijn product, wel scrubt deze een stuk heftiger dan Angels On Bare Skin. In Let The Good Times Roll zitten wat grovere stukjes en deze voel je wel. Bij een hele gevoelige huid zou ik er mee uitkijken. Toch is mijn huid echt goed schoon en stralend na gebruik.

Qua werking en geur vind ik dit een topproduct! Mijn huid knapt er een stuk van op. Is het een beter product dan mijn favoriete Angels On Bare Skin? Nee, ik denk dat ze wel een gedeelde plek hebben. Toch heeft Angels On Bare Skin een mildere werking, dus dan is het afhankelijk van je huidtype welke je het beste kunt gebruiken. Ik kan nu in ieder geval afwisselen tussen beide 🙂

Wat is jouw favoriete reiniger?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. VWillemse
  januari 13, 2018 / 8:10 am

  Grappig dat er polenta in zit (zo lekker haha) , waarschijnlijk als scrub.
  De geur klinkt hemels iig.
  Mijn huid is te gevoelig voor de schurende deeltjes anders had ik deze zeker eens willen proberen.

 2. januari 13, 2018 / 3:15 pm

  Ik heb ze allebei nog nooit gebruikt, terwijl ik er al zoveel goede verhalen over heb gehoord! En ze ruiken ook altijd zo lekker vind ik. Volgende week kan ik misschien eventjes naar de Lush om er eentje aan te schaffen, hopelijk krijg ik dan ook een superstralende huid! Malou x

 3. januari 14, 2018 / 12:32 pm

  Wat leuk ik wist helemaal niet dat Lush ook gezichtsreinigers had! Zelf gebruik ik altijd het miccelair water van Garnier als make-up remover en mijn clarisonic met de Cetaphil reiniger om mijn gezicht te reinigen.
  Liefs,
  Yara

 4. januari 14, 2018 / 1:43 pm

  Wat klinkt dit goed! Ik herken je Clearasil verhaal wel en vraag me echt af of jonge meiden van nu nog steeds van die rommel gebruiken? Of zouden de fijne producten toch meer bekendheid hebben gekregen dan toen wij een jaar of 16 waren. Dat klinkt wel een beetje oud he haha maar ik vraag het me echt af.

 5. januari 14, 2018 / 6:41 pm

  Ik las placenta ipv Polenta… tja moet een nieuwe leesbril! Ik heb hier een puber met puisten gezicht, maar die is er niet mee bezig om zijn gezicht te onderhouden, jank!

 6. januari 15, 2018 / 7:32 pm

  Deze reiniger heb ik ook gehad en ik vond ‘em ook heel fijn. Vanwege de parfum zou ik ‘em alleen niet opnieuw kopen. Op dit moment is micellair water mijn favoriete reiniger. Ps. mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.