Lush Naked American Cream Showergel

Lush Naked American Cream Showergel

Om verder te gaan met mijn skincare producten zonder plastic verpakking, kocht ik dit keer een showergel. De geur van American Cream leek mij heerlijk en zo ging deze showergel dus in mijn winkelmandje. Maar is het wel zo handig om je met een slibberig stuk zeep in te zepen onder de douche? Ik vertel je er alles over in deze blog šŸ™‚


Lush Naked American Cream Showergel

Ik kocht al eerder een vaste shampoo en conditioner (review staat alleen op mijn Instagram) en was hier erg tevreden over. Ditmaal kocht ik dus een showergel.

Wat Lush over American Cream zegt: ‘Als je je zinnen hebt gezet op een sensationeel zachte huid, dan is deze showergel the one that you want. Raak hopelessly devoted aan zoet, romig vanilleschuim en verwarmende benzoĆ«. Zoet, vers aardbeiensap en verfrissend sinaasappelsap mixen zĆ³ goed, het lijkt wel een Amerikaanse, rock-ā€˜nā€™-roll milkshake. En dan is-ie ook nog eens verpakkingsvrij!

Lush Naked American Cream Showergel

De ‘verpakking’ zelf is simpel uiteraard, want op het dopje na is er geen Ć©chte verpakking. Ik mis wel een tinnen bakje om ‘m in op te bergen, maar deze heeft Lush zo ver ik kan zien helaas niet in het assortiment.

Ingrediƫnten

Propyleen Glycol, Natrium Coco Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Natriumstearaat, Cocamidopropyl-betaĆÆne, Titanium Dioxide, Parfum, Vanille Absolue, Scharlei-olie (Salvia sclarea), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), BenzoĆ«hars (Styrax tonkinensis), Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Vers Aardbeiensap, Alpha-isomethyl-ionone, Coumarine, Kleurstof 17200.

In gebruik

Lush Naked American Cream Showergel

De showergel is vrij zacht, je kunt ‘m snel indeuken, je moet er dus wel voorzichtig mee zijn. Ik houd ‘m in de douche altijd vast aan het zwarte dopje, zo glijdt het niet uit mijn handen en kan ik mij goed inzepen. De geur vind ik zelf niet heel Rock ’n Roll milkshake-achtig, eerder zacht en zepig. Het is een fijne geur, maar doet mij niet snel denken aan aarbeien en sinaasappels. In de reviews las ik dat anderen deze showergel chemisch vinden ruiken, dat vind ik zelf niet. Maar ik weet niet of American Cream in de reguliere verpakking dan misschien anders ruikt?

Je hoeft niet veel van de showergel te gebruiken om je in te zepen, hoe lang ik er precies mee ga doen weet ik nog niet. Maar ik denk dat ik er wel een tijdje mee vooruit kan. Ik ben dus weer enthousiast over een Lush Naked product! Helaas is American Cream wel een Limited Edition, dus ik ben bang dat ik de volgende keer voor een andere moet kiezen.

Zou jij een douchegel zonder verpakking willen?

3 Reacties

  1. maart 19, 2019 / 9:18 pm

    Ik vind de vloeibare showergels altijd 100x fijner dan de naked, ook van deze geur heb ik de vloeibare variant. Hij is inderdaad wel echt heel lekker, zelf vind ik hem wel echt naar aardbeien en vanille ruiken ofzo! Maar dan iets warmer. En ze hebben helaas geen tins voor deze producten. Dat vind ik ook wel vervelend, zo’n nat ding ergens laten drogen.

  2. maart 27, 2019 / 7:22 am

    Ik vind het een goed initiatief van Lush maar zelf lijkt het me toch niet heel erg praktisch en ben ik er op dit moment nog niet aan toe om verpakkingsvrije doucheproducten te gaan gebruiken. Best kans dat dat nog komt en er ff een knop om moet. Zo vond ik het scheiden van afval in het begin ook best lastig maar nu heb ik er een soort sport van gemaakt šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.