Lush Plum Snow Bubble Bar

Uit de kerst collectie van Lush schreef ik al eerder over Christmas Sweater en Butterbear. Beide erg lekker en fijn om mee te badderen, uit de kerst bad producten kocht ik ook Lush Plum Snow Bubble Bar en die review ik vandaag.

Lush Plum Snow Bubble Bar

Lush Plum Snow Bubble Bar

Lush Plum Snow Bubble Bar €7,95

De bubble bar ziet er super leuk uit en doet mij echt denken aan de winter, de geur die er vanaf komt is ook goddelijk! Het verschil met de bubble bar en de bath bombs die ik normaal gesproken altijd gebruik, is dat er hier ook nog een heerlijke schuimkraag bij komt kijken. Omdat de bubble bar vrij groot is, kun je ‘m ook in stukken brokkelen en meerdere keren gebruiken.

INGREDIËNTEN

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, Parfum, Osmanthus Absolue (Osmanthus fragrans),  Petitgrainolie (Citrus aurantium), Siciliaanse Mandarijnolie (Citrus Nobilis), Citral, Limonene, Linalool, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090

Er zitten zowel verzorgende ingrediënten in als wat hardere reinigers, het natrium laureth sulfaat zorgt bijvoorbeeld voor het schuim. Ook zit er parfum in.

Lush Plum Snow Bubble Bar

De geur van pruimen ruik je direct wanneer je de verpakking open maakt, heerlijk!

IN GEBRUIK

Lush Plum Snow Bubble Bar

Here we go!

Lush Plum Snow Bubble Bar

Ik breek ongeveer de helft van de bubble bar af en doe dit in bad, de brokken lossen wel op maar bruisen niet zoals bij een bath bomb. Je moet dus wel even ‘roeren’ om de brokken op te lossen of eventueel de stukken onder de stromende kraan houden, dan lossen ze ook wel op. Het bad kleurt paars en ruikt naar zoete cassis, yummy!

Lush Plum Snow Bubble Bar

Er ontstaat wel wat schuim, maar het is veel minder dan ik had verwacht! Ik hoopte op een rijkelijk schuimbad waar ik mij even heerlijk een half uurtje in kon wanen, maar helaas blijft dat effect uit en veel meer dan dit wordt het niet.

Qua vorm en geur is Lush Plum Snow Bubble Bar weer een heel fijn bad product van Lush, maar qua verzorging en schuim valt het mij tegen. Mijn huid is in de winter altijd wat sneller droog en geïrriteerd en ik merk dat mijn handen nog steeds trekkerig aanvoelen na het bad. Jammer!

Heb jij Plum Snow al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. december 20, 2017 / 11:56 am

  Jammer dat ‘ie wat tegenvalt, maar hij ziet er inderdaad wel erg leuk uit! Ik heb helaas geen bad in huis 🙁

 2. december 20, 2017 / 1:04 pm

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt 🙂 ben hier wel benieuwd naar. Heb allang niks meer van Lush gekocht eigenlijk.

 3. december 20, 2017 / 6:33 pm

  Ah, dat vind ik echt jammer. De geur lijkt mij zo lekker (krijg spontaan zin een glas cassis) maar als je huid er trekkerig en droog van wordt, niet fijn.
  Ik zou hem anders gebruiken voor een voetenbadje en daarna lekker je voeten insmeren. Ik denk dat je best vermoeide voetjes hebt aan het eind van de dag! x

 4. december 20, 2017 / 9:22 pm

  Oh, dat ziet er echt fijn uit!

  Love,
  Dascha

 5. december 21, 2017 / 12:35 pm

  Jammer dat hij niet zo goed bevalt, ik heb deze nog nooit uitgeprobeerd maar was erg nieuwsgierig. Gelukkig hebben ze genoeg lekkers!

 6. december 21, 2017 / 1:26 pm

  Jammer dat het niet goed beviel, maar het heeft wel een paar mooie foto’s opgeleverd.

 7. december 30, 2017 / 9:51 pm

  Ik heb vorige week voor het eerst een bestelling geplaatst bij Lush, nu we een bad hebben wil ik wel wat bad ballen uitproberen 😀 Ben zo benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.