Lush Rosy Cheeks Vers Gezichtsmasker

Ik maak wekelijks een momentje vrij om een gezichtsmasker te gebruiken en mijn huid even een goede boost te geven. Eigenlijk pak ik er altijd een klei masker bij, omdat deze écht een goed effect hebben op mijn huid. Toen ik onlangs een pakketje bestelde bij Lush, ontving ik er zomaar het Rosy Cheeks verse gezichtsmasker bij. Toevallig ook een klei masker, yes!


Lush Rosy Cheeks Vers Gezichtsmasker

Lush Rosy Cheeks Vers Gezichtsmasker

Lush Rosy Cheeks masker €11,50

Verpakking

Dat dit masker erbij zat was dus een complete verrassing. Toen ik de doos pakte zat er al een sticker op dat het masker in de koelkast moet, ik dacht ‘huh, ik heb toch geen masker besteld?’. Er zat een briefje bij dat het masker gewoon een extraatje is. Super leuk!

Het masker zit in een niet te missen Lush verpakking, maar deze moet dus in de koelkast bewaard worden i.v.m de houdbaarheid van de ingrediënten, er zitten namelijk geen conserveringsmiddelen in. Ook moet je het makser binnen een maand opgebruikt hebben.

Ingrediënten

Glycerine, Kaoline (Kaolin), Verse Rozenblaadjesinfusie, Kalamijnpoeder (Calamine), Rozenklei (Kaolinite), Rozenolie (Rosa damascena), Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Parfum‘.

Lush Rosy Cheeks Vers Gezichtsmasker

In gebruik

Omdat het masker in de koeling blijft, is het koud wanneer je het aanbrengt. Lekker in de zomer, maar in de winter vind ik het zelf wat te fris. Ik reinig mijn huid zelf altijd voor voordat ik een masker aanbreng, ik gebruik Angels On Bare Skin of deze peeling vaak omdat dit mijn dode huidcellen goed verwijderd.

Lush Rosy Cheeks Vers Gezichtsmasker

Voor – Met masker – Na

Ik laat een masker vaak zo’n 15 minuten zitten, maar bij kleimaskers wacht ik gewoon tot het ingedroogd is. Daarna spoel ik het af met lauw-warm water. Het masker heeft mijn huid erg goed gereinigd, ik voel dat mijn huid wat trekkerig is maar één van de effecten van klei is dat het vocht onttrekt uit de huid, dus dat is niet zo gek.

Ook trekt klei afvalstoffen uit je huid en dit merk ik direct de volgende ochtend, er zitten namelijk twee knoeperts van puisten op mijn wang :’-). Het masker heeft in ieder geval goed z’n werk gedaan.

Ik vind het Lush Rosy Cheeks masker erg fijn, het reinigt mijn huid prima en ziet er stralend uit nadien.

Heb jij dit masker al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

  1. oktober 4, 2018 / 9:53 am

    Wat een leuke verrassing van Lush dit je dit als extraatje kreeg bij je bestelling. Lijkt me een fijn masker dat zo te lezen direct effect heeft.

  2. oktober 4, 2018 / 4:15 pm

    Wat een mooie naam heeft dit masker, ik moest direct even kijken. Een tijd geleden alweer dat ik een kleimasker heb genomen, vaak vind ik heel goed voor de doorbloeding en qua reinigend effect het best scoren. Dit masker klinkt top, leuk dat ze het bij je bestelling gestopt hebben. Mooie service!

  3. oktober 5, 2018 / 8:09 am

    Deze kende ik nog niet 🙂 Denk dat ik binnenkort weer eens een bestelling bij Lush plaats 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.