Lush Rub Rub Rub & Lipscrub Popcorn

Lush is echt mijn favoriete merk qua reinigers, doucheproducten en nu ook scrubs! Ik kocht de solid scrub Rub Rub Rub en de lipscrub Popcorn om te proberen en laat je vandaag weten wat ik hier van vind :-)..


Lush Scrub Rub Rub Rub & Lipscrub Popcorn

Volgens Lush: ”Scrub al je dode huidcellen weg met deze beeldschone, verfrissende shower scrub met zeezout, citroen en mimosa. Rub Rub Rub Solid Scrub is het broertje (of zusje!) in vaste vorm van onze Rub Rub Rub in een pot, we hebben illipeboter toegevoegd voor wat extra verzorging. Deze neem je makkelijk mee in je handbagage.”

Scrub die vervelende droge velletjes weg met deze lip scrub! Popcorn lip scrub is zo lekker dat je in de verleiding komt het ook te gebruiken als je toevallig geen losse velletjes op je lippen hebt.”

lush scrub

De solid scrub krijg je verpakt in een papieren zak en is afgesloten met een sticker waar de ingrediënten op staan.

De lipscrub zit in een glazen potje en zit tot de nok toe vol gestopt met scrub!

Lush Rub Rub Rub

lush scrublush scrub

De scrub is zowel verkrijgbaar in een vloeibare versie als in deze solid scrub. Ik koos deze versie puur omdat er mooie bloemen doorheen zitten, haha. Als dit blok op is wil ik de vloeibare scrub wel gaan proberen.

Ingrediënten

ingredienten rub rub

Naast natuurlijke ingrediënten, zitten er ook synthetische stoffen in. Zo bevat dit scrub blok ook SLS, dit is een stevige reiniger waardoor je huid kan uitdrogen.

In gebruik

Allereerst ruikt deze scrub heerlijk! Ik bewaar ‘m in mijn badkamer kast en elke keer wanneer ik het deurtje open, komt mij een heerlijke geur tegemoet.

In gebruik is de scrub heel fijn. Je kunt het blok een paar keer over je huid heen wrijven en dan laat dit voldoende scrub achter om mee verder te scrubben. Op mijn benen verwijderd het mijn dode huidcellen goed en laat mijn benen zijdezacht achter.

Op mijn gezicht werkt het ook goed, alleen is mijn huid bij mijn jukbeenderen wat dunner, daar voelde ik het wel wat prikken door het zeezout. Maar ook daar wordt mijn huid heel zacht.

Wanneer je de scrub gebruikt hebt, is het wel verstandig om ‘m gelijk droog te leggen, anders lost de scrub op en ben je snel door het blok heen. Dat zou zonde zijn!

Lipscrub Popcorn

lush scrublush scrub

De lipscrub zit dus in een glazen potje en kan goed worden afgesloten. De scrub bevat zowel zout- als suiker en bevat jojoba- en kokosolie om je lippen goed te verzorgen.

Ingrediënten

ingredienten popcornOp de smaakstof na zijn alle producten natuurlijk. Knettersnoep is toegevoegd voor een ‘knetter’ effect, helaas merk ik daar niets van.

lush scrub

In gebruik

Ook hier is de geur erg lekker, niet per se popcorn geur, eerder naar karamel (dat is de toegevoegde smaakstof).

Je pakt een beetje scrub en brengt dit aan op je lippen, dan masseer je dit langzaam in en zo verdwijnen de velletjes en laat het een verzorgend laagje achter. Wat ook heel fijn is, is dat je deze scrub gewoon van je lippen af kunt likken! Verder heb je weinig product nodig per keer, waardoor je een lange tijd met zo’n potje vooruit kunt.

Wat vind ik er van?

lush scrub

Zowel de lipscrub Popcorn als de solid scrub Rub Rub Rub vind ik goed werken! Ze doen beide gewoon hun ‘werk’ en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Daarnaast zijn deze producten niet op dieren getest en worden er veel natuurlijke producten gebruikt.

Het enige nadeel is er geen fysieke winkels in Friesland zijn waar door je (als je hier woont) alles online, en dus op de gok moet kopen. Nu vind ik het zelf leuk om dingen gewoon uit te proberen, maar ik kan ook begrijpen dat je liever eerst het product wilt zien en ruiken. Dus Lush.. op naar Friesland, we need you!

Lipscrub Popcorn kost €9,65

Solid Scrub Rub Rub Rub kost €9,95

Zou jij één van deze scrubs willen proberen?

Bedankt voor het lezen!

11 Reacties

 1. juni 14, 2016 / 1:55 pm

  Die Rub Rub Rub ken ik niet, maar lijkt me heerlijk. Je maakt me erg nieuwsgierig naar de geur 😉 De popcorn lip scrub ken ik wel. Vind ik een leuk hebbedingetje!

 2. juni 14, 2016 / 2:24 pm

  De lip scrub lijkt me heel erg lekker 🙂 zelf heb ik de roze bubblegum versie ervan gehad. De andere scrub kende ik nog niet, maar klinkt ook fijn!

 3. juni 14, 2016 / 4:29 pm

  Die lipscrub staat al op mijn wishlist! Die lijkt me zo fijn!

 4. juni 14, 2016 / 4:49 pm

  Is weer eens wat anders, zo’n scrub in vaste vorm :O ben het met je eens dat het er mooi en gaaf uitziet 😀 die lipscrub zou ik ook wel willen.

 5. juni 14, 2016 / 5:14 pm

  Dat beiden hun werk doen dat vind ik fijn. Ik kan er niets aan doen, ik ben dol op lush. 😉

  • Anna Gerrie
   Auteur
   juni 14, 2016 / 6:29 pm

   Anders ik wel, Jeapiebel!

 6. juni 14, 2016 / 7:33 pm

  Deze lijken mij beiden echt heerlijk! Ik vind lush producten ook echt heel fijn, maar hier in Zwolle is het ook niet;( Dus haha ook hier hebben we een nodig!

 7. juni 15, 2016 / 8:41 am

  De lipscrub ken ik wel maar heb nooit de Popcorn uitgeprobeerd. Misschien moet ik dat nu maar eens doen! De RubRubRub ziet er mooi uit, te mooi om te gebruiken.

 8. juni 15, 2016 / 9:22 am

  Ik heb nog steeds de kerstversie van de lipscrub liggen (volgens mij van 2 jaar geleden, oeps) De popcorn versie heb ik in de winkel een keer geprobeerd maar nog niet gekocht. Klop, hij is meer caramel- achtig, maar zeker lekker!
  De solid scrud zet ik op mijn wensenlijst, klinkt super!

 9. juni 15, 2016 / 10:19 am

  Ik heb zelf ook de lipscrub gehad, vond hem heerlijk!

 10. juni 15, 2016 / 6:26 pm

  Ik heb de bubblegum lipscrub die is ook zo lekker. Lush heeft fijne producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.