Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Om alle dode huidcellen van mijn huid te verwijderen gebruik ik graag een scrub en toen ik bij Lush zag dat ze een scrub hadden met één van mijn favorieten geuren, ging deze gelijk in mijn winkelmandje. Rub Rub Rub heb ik al eens in een vaste vorm gehad, maar die is helaas uit het assortiment gehaald. Ik was erg beniewd of deze net zo fijn zou zijn.

Shower Scrub

Volgens Lush: ‘Een showerscrub waarmee je ook je haar kunt wassen, voor lekker veel volume en glans. de scrub zit vol mineraalrijk zeezout, het is ontstekingsremmend en exfolieert. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid, maar ook je hoofd verfrist. Breng aan op je natte huid en masseer lekker in. Behoefte aan een stevige aanpak? Masseer dan stevig over je droge huid voor je onder de douche stapt.

De verpakking

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

De scrub zit in een onmiskenbare verpakking van Lush, een grote zwarte pot met tekst.

Ingrediënten

Fijn Zeezout (Maris sal), Natrium Laureth Sulfaat, Vers Biologisch Citroensap, Natrium Cocoamfoacetaat, Jasmijninfusie (Jasminum officinale), Mimosa Absolue (Acacia decurrens), Sinaasappelbloesem Absolue (Citrus aurantium), Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Citroenolie (Citrus limon), Melkzuur (Lactic acid), Laurylbetaïne, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Parfum, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410 (CI 45410)

Het is dus een zoutscrub, gelukkig heb ik dit liever dan een suikerscrub. Wel moet je er even om denken eerst te scrubben en daarna te scheren, andersom is niet aan te raden :’-). De geur van mimosa en jasmijn hebben wat mij betreft de topnoten en ruik je het best.

In gebruik

Lush Rub Rub Rub Shower ScrubLush Rub Rub Rub Shower Scrub

De scrub is blauwe en heeft een grove structuur door het zout, je kunt je huid hier dus stevig mee scrubben. Omdat ik zo nu en dan mijn zelfbruiner nog wel eens gebruik, vind ik het fijn om eerst even goed te scrubben en dat lukt dus heel goed met Rub Rub Rub. Qua geur is ‘ie hetzelfde als de scrub in vaste vorm en het effect hetzelfde. Mijn huid ruikt ook nog eens heel lekker de komende uren erna. Zelfs nadat ik zelfbruiner heb aangebracht ruik ik de geur er doorheen, en als je ooit een zelfbruiner hebt gebruikt dan weet je dat dit een sterke geur heeft.

Ik las dat je deze scrub ook kunt gebruiken op je hoofdhuid om wat extra volume te creëren, dit heb ik nog niet geprobeerd maar ik geloof wel dat je haar stroever wordt van al dat zout en dus meer volume kan geven. Dit ga ik dus nog even uittesten.

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Yay, ik heb weer een nieuwe Lush favoriet! Hopelijk blijft deze nu wel in het assortiment. Je hoeft niet veel van de scrub te gebruiken, dus ik ga er vanuit dat ik wel lang met de pot kan doen. Ook laat het een voedend laagje achter op mijn huid en heb ik dus niet de behoefte om nog weer een bodylotion of iets dergelijks te smeren. Rub Rub Rub shower scrub komt in een verpakking van 330 gram voor €14,95 en is ook verkrijgbaar in een pot met 665 gram.

Kende jij Rub Rub Rub al?

1 Reactie

  1. juni 13, 2019 / 9:11 pm

    Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Dit lijkt me een hele fijne scrub, want ik hou echt van die grove scrubs. Hier ga ik maar eens naar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.