Lush the comforter & 9 to 5

Vandaag laat ik weer twee Lush reinigers zien.. En dan wel The Comforter douchecream en 9 to 5 reinigingslotion. Ik las veel goede reviews over deze producten, maar zelf ben ik niet zo enhousiast over één van deze producten!


Lush the comforter & 9 to 5

the comforter en 9to5

Ik deed laatst een bestelling bij Lush waar ik ook een aantal scrubs kocht, daarbij kocht ik dus ook the comforter douchecream en 9 to 5 reinigingslotion. Doordat Lush niet verkrijgbaar is in Friesland, moet ik alle items op de gok kopen, tot nu toe had ik nog geen ‘slecht’ product gekocht, maar helaas is het nu zover dat ik iets niet zo lekker vind! Laat ik beginnen met de review van 9 to 5..9 to 5

9 to 5 Reiniginslotion

Dit is ‘m dan! De reinigingslotion zit in een afsluitbaar flesje en werkt heel hygiënisch. Ook is dit product dierproefvrij! Dit flesje is te koop in 95 gram & 240 gram. Ik dacht dat dit soort producten altijd in ml werden aangegeven?

Volgens Lush: ”Deze cleanser met amandelolie, orchidee extract en strobloem absoluut verwijdert make-up op een zachte, grondige manier terwijl het tegelijkertijd een verzachtende werking heeft.”

Ingrediënten

ingredienten 9t05

De combinatie van die geuren vind ik echt super lekker. Het ruikt heel zacht en mild. De werking van 9 to 5 is ook heel makkelijk, je hoeft het alleen op je gezicht in te masseren en het een minuutje in te laten werken. Daarna kun je het met een warm washandje afvegen en heb je een schoon gezicht. Ik reinig altijd nog wel na met miccelair water, om de laatste make-up resten te verwijderen.

the comforter

The comforter douche cream

Deze zuurstok roze met glitters douchegel valt wel op! En gelukkig is dit flesje ook dierproefvrij.

Volgens Lush: ”Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… Om van de watertanden!

Ingrediënten

ingredienten comforter

Ja.. die geur. Ik geloof dat er veel mensen zijn die dit lekker vinden, maar ik dan weer net niet. Ik vind het echt té zoet, bijna mierzoet en daar houd ik dus niet van. Natuurlijk ga ik ‘m wel opmaken, weggooien is doodzonde. Wat ik wel weer een voordeel vind is dat de geur ontzettend lang blijft hangen, dan wil ik wel graag eens een andere douche cream proberen van Lush, één die ik wel lekker vind, haha. the comforter en 9to5Hier beide producten. 9 to 5 lijkt zo een dikke substantie te zijn, maar dit is niet zo.

Wat vind ik er van?

the comforter en 9to5

Over 9 to 5 ben ik enthousiast, die zou ik zeker opnieuw kopen. Het reinigt mild en ruikt super lekker.

The comforter is niet mijn ding/geur, toch is dit wel een goede douche cream! De geur blijft lekker lang hangen en het reinigt echt goed. Ondanks dat ik de geur niet lekker vind, ga ik nog wel eens andere douche creams proberen van Lush proberen.

Reinigingslotion 9 to 5 /95gram kost €7,60

The comforter douche cream /100gram kost €8,50

Heb jij al eens deze producten geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. juni 27, 2016 / 9:28 pm

  Ik vind lush producten ook echt heerlijk. De 9-5 wil ook eens proberen als ik dit lees. Wel gek inderdaad dat het volume in grammen wordt aangegeven hihi

 2. juni 28, 2016 / 12:14 pm

  Ik hou echt van lush wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt, de roze variant heb ik ook! echt een heerlijke zoete/stoere geur

 3. juni 28, 2016 / 6:24 pm

  Ik vond die douchegel dus ook echt niet lekker ruiken. Terwijl hij online echt zo werd aangeprezen. Maar ik ben er achter dat ik gewoon geen echte Lushie ben…ik ben meer van de Body Shop…Balen dat je het dan op de gok moet kopen hè?

 4. juni 28, 2016 / 7:35 pm

  Als mijn andere reinigingsproducten op zijn wil ik deze zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.