Lush Ultrabland Gezichtsreiniger

Een populaire gezichtsreiniger, de Ultrabland van Lush. Ik heb hem een tijdje getest en vandaag mijn oordeel!

Lush Ultrabland

Lush is een merk waar ik ontzettend graag producten van wilde proberen, nu blijven ze in Friesland een beetje achter en zijn er geen fysieke winkels.. Daarom bestelde ik een aantal producten online en vandaag geef ik mijn mening over de Ultrabland.

Ultrabland is een gezichtsreiniger op oliebasis van rozen en bijenwas. De bijenwas hecht zich aan het vuil op het gezicht. Het rozenwater is toegevoegd om te verzachten.

Ultrabland Gezichtsreiniger

Ingrediënten

‘Amandelolie, Rozenwater, Bijenwas, Honing, Iris Extract, Glycerine, Roos absolute, Benzoë-tinctuur, Methylparabeen, Propylparabeen.’

Heerlijk! Wat een fijne ingrediënten. Op de parabenen na, zijn het allemaal natuurlijke ingrediënten. De parabenen zijn alleen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Met dit potje van 100 gram kun je wel een half jaar vooruit.

Ook wordt er geen enkel product bij Lush getest op dieren, super fijn!

Ultrabland Gezichtsreiniger

Op het eerste gezicht lijkt het wel op boter. Ook de geur is heel apart, je ruikt de bijenwas en honing heel goed, maar er zit ook een heel aparte geur bij die ik niet kan omschrijven.

Ultrabland Gezichtsreiniger

Gebruiksaanwijzing

Je doet een dot Ultrabland in je hand en wrijft dit in totdat het niet meer wit is. Daarna breng je het aan op je gezicht en masseer je dit een paar minuten in. Je kunt ook over je ogen heen om je oog make-up te verwijderen. Dan verwijder je het met een washandje met warm water.

Conclusie

Ultrabland Gezichtsreiniger

Mijn foundation, oogschaduw e.d. gaat er wel makkelijk af. Maar mijn mascara moet ik weg halen met een sterkere make-up reiniger. Zowel mijn mascara, als mijn waterproof mascara haalt de Ultrabland niet gelijk weg. Verder blijft er na de tijd nog een olie laagje op je huid liggen, haal dit wel weg met een watje, anders blijft er alsnog een laagje vuil en make-up op je huid liggen en dat verstopt je huid juist.

Ik merk dat mijn huid heel goed reageert op de Ultrabland en dat mijn huid er gelijk fris uit ziet. Na het reinigen, breng ik nog een toner aan en breng ik mijn dag- of nachtcreme aan.

Lush Ultrabland 100 gram kost €17,75 en is verkrijgbaar op Lush.nl en in hun fysieke winkels.

Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.