Make-up favorieten van dit moment

Hoewel ik niet dagelijks make-up draag, heb ik wel een aantal favorieten wanneer ik het wél gebruik. Ik gebruik het liefst producten van goede kwaliteit, die lang mooi blijft zitten en hou de look het liefst rustig. De make-up die ik hier voor gebruik laat ik je vandaag zien.


Make-up favorieten van dit moment

Make-up favorieten van dit moment

Wat ik allemaal gebruik is een mix van high-end en budget make-up. Ik ga ze allemaal even bij langs en zet de linkjes erbij als ik er al eens een review over heb geschreven.

Foundation

Make-up favorieten van dit moment

Ik begin met de basis, mijn favoriete foundation is die van Catrice. Deze houdt mijn huid een lange tijd mat en egaal. Met het warme weer sla ik deze over, maar zodra het weer kouder wordt ga ik ‘m zeker weer gebruiken.

Wenkbrauwen

Make-up favorieten van dit momentMake-up favorieten van dit moment

Vroeger pakte ik liever een wenkbrauwpotlood, lekker makkelijk dacht ik. Maar nu doe ik graag wat meer moeite voor mooie wenkies. Voor mij werkt deze Nabla Brow Pot perfect hiervoor.

Oogschaduw

Make-up favorieten van dit moment

Dan door naar de oogschaduw! Meestal gebruik ik alleen mascara, maar als ik er graag een kleurtje bij wil dan pak ik dit oogschaduw palette van Urban Decay erbij. Er zitten warme tinten in en zijn op één highlighter na allemaal matte. Super mooi om de look niet te heftig te maken.

Mascara

Make-up favorieten van dit moment

Mijn favo mascara momenteel is deze van Catrice. De Rock Couture heb ik eerder gebruikt, maar had toen een roze verpakking. Wat deze extra heeft is een ‘lifestyle proof’ caption, ik weet niet wat dit extra doet maar ik merk weinig verschil met de roze variant. Beide toppers!

Highlighter

Make-up favorieten van dit momentMake-up favorieten van dit moment

Als laatste gebruik ik een highlighter en dit is me er één! De glans die hier vanaf komt is niet normaal, deze valt zeker wel op. Dit highlighter palette is ontstaan na een samenwerking tussen Urban Decay en Kristen Leanne.

LOOKBOOK

Make-up favorieten van dit momentMake-up favorieten van dit momentMake-up favorieten van dit moment

Ik vind dit het een geslaagde look! Makkelijk te doen en niet te heftig.

Welke make-up gebruik jij momenteel het liefst?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

  1. juni 13, 2018 / 9:36 pm

    Mooie look, ik moet zeggen dat ik ook nog steeds poeder gebruik voor mijn wenkbrauwen.
    Dus wellicht moet ik ook eens aan de Nabla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.