Make-up producten die ik vroeger niet gebruikte, maar nu niet meer zonder kan

Toen ik net begon met make-up bestond dat puur uit snel wat oogschaduw en mascara aanbrengen en klaar is Kees. Nu gebruik ik producten waar ik vroeger echt het nut niet van in zag. Welke dat allemaal zijn, laat ik zien in deze blog.

Fixing wattes?

In de jaren dat ik blog heb ik al een heleboel make-up producten voorbij zien komen waar ik nog nooit van had gehoord, zoals bijvoorbeeld fixing spray en primer. Nu zijn dat producten die ik altijd gebruik wanneer ik een look maak voor mijn blog. Wat ik vroeger nog meer onzinning vond? Ik heb ze op een rijtje gezet voor je.

Wenkbrauwgel

Als ik tegen mensen zeg dat ik wenkbrauwgel gebruik lachen ze mij nog net niet uit. In Friesland heeft werkelijk niemand ooit van gel voor je wenkbrauwen gehoord, haha. Maar ik had een paar jaar geleden waarschijnlijk hetzelfde gezegd! Nu vind ik het fantastisch spul. Mijn wenkbrauwen hebben helaas de zwaartekracht niet mee en zijn dus altijd naar beneden gericht. Met wenkbrauwgel kan ik ze mooi shapen.

Fixing Spray

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Fixing spray vond ik vroeger echt een nutteloos product, want wat had je nu aan een spray om over je make-up te gebruiken. Inmiddels weet ik beter! Fixing spray en dan vooral de All Nighter van Urban Decay is echt onmisbaar in mijn stash. Mijn make-up ziet er stukken beter uit, highlighter ziet er minder poederig uit en make-up blijft uren lang op z’n plek zitten. Ik kan niet meer zonder!

Primer

urban decay eyeshadow potion primer

En ook primer had ik vroeger links laten liggen, want iets ├│nder je make-up aanbrengen werkt toch niet? Maar een primer onder je oogschaduw werkt echt en zorgt er voor dat je oogschaduw een intensere kleur geeft. Ik gebruik de Primer Potion hier altijd voor. Primer voor mijn gezicht gebruik ik dan weer niet, omdat ik de hoeveelheid siliconen te verstoppend vind op mijn huid.

Zelfbruiner

Bondi Sands Gradual Tanning Milk

Ook al geeft de light/medium versie van Bondi Sands mij amper een kleurtje, er is wel een klein verschil en ik word er echt heel blij van als ik wat gebruinder door het leven kan. Als de fles op is ga ik Dark kopen en hoop ik dat de kleur wat intenser wordt. Maar als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik zelfbruiner zou gebruiken, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Ik vond dat maar niks en veel gedoe. Ook was ik bang oranje uit te slaan, nu weet ik dat dat helemaal niet hoeft en dat het heel mooi kan zijn.

Dit waren een paar van mijn make-up producten die ik nu heel graag gebruik, maar ik vroeger echt niet had willen gebruiken. Zijn ze herkenbaar voor je? Of heb jij andere producten waar je nu niet meer zonder kan?

4 Reacties

 1. augustus 11, 2019 / 8:16 pm

  Ik merk nooit echt iets van fixing spray maar misschien moet ik dit merk eens proberen!

 2. augustus 13, 2019 / 7:34 pm

  Die introfoto van jou is prachtig! Ik ben ook fan van fixingsspray en een oogschaduw basis!

 3. augustus 14, 2019 / 10:20 am

  Ik kan ook echt niet zonder fixing spray ik gebruik ook altijd Urban Decay of Mac.:)
  x Robin

 4. augustus 20, 2019 / 9:20 pm

  heek herkenbaar! vooral van de primer en setting spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.