Make up revolution Amazing Eyeliner

Hi! Vandaag review ik een aantal oogpotloden van Make up Revolution. Met een goede pigmentatie én een zacht prijsje, laat ik vandaag zien waarom je deze oogpotloden goed kunt gebruiken!


Make up revolution Amazing Eyeliners

Volgens MUR: ”Makeup Revolution Amazing Eyeliner is de eerste collectie oogpotloden met ‘ingebouwde’ puntenslijper. Laat je verrassen door de geweldige kwaliteit… superzachte en intense formule om perfect lijnen te creëren.”

mur amazing eyeliner

Ik kocht drie neutrale kleurtjes:

 • MUR hypocrisy eyeliner Tipx (wit)
 • MUR amazing eyeliner Black (zwart)
 • MUR amazing eyeliner Bad Girl Blue (blauw)

mur amazing eyeliner

Alle oogpotloden van Make up revolution bevatten tegenwoordig een puntenslijper, super handig. Ook hebben ze van die inkepingen gemaakt zodat de dop niet snel splijt. Deze oogpotloden hebben toch wel een luxe uitstraling, terwijl ze nog niet eens €2 euro kosten.

Pigmentatie

mur amazing eyeliner

Dit is één keer aanbrengen. Er komt echt een goed pigment uit deze potloden! Al vind ik Bad Girl Blue wel iets lichter overkomen dan de verpakking.

mur amazing eyeliner

Ik heb Black en Bad Girl Blue in elkaar laten overlopen en Tipx draag ik op mijn waterlijn. Een wit oogpotlood op je waterlijn aanbrengen laat het lijken alsof je oog groter is. Lichte kleuren laten namelijk groter lijken en donkere kleuren juist weer kleiner.

Ook op mijn oog is de pigmentatie net zo goed. Het enige minpuntje dat ik heb, is dat de kleuren (bij mij) snel afgeven. Op de rechter foto zie je dit misschien al, daar heeft Bad Girl Blue afgegeven op mijn bovenste ooglid.

Wat vind ik er van?

mur amazing eyeliner

Ja, dit zijn blijvertjes! De pigmentatie is goed en je krijgt veel waar voor je geld. Daarnaast kun je alle kanten op qua look. Er zijn namelijk nog veel meer kleuren te koop en deze zijn altijd wel te combineren.

Het enige puntje is dan dat ze bij mij afgeven op de rest van mijn oog. Maar dan moet ik ‘m gewoon wat minder dik aanbrengen 🙂

Make up revolution oogpotloden kosten €1,59 en zijn te koop bij Makeup Musthaves.

Heb jij deze oogpotloden al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. juli 16, 2016 / 5:28 pm

  Ik ken deze potloden zelf niet maar ze zien er wel goed uit zeg! Misschien helpt het om onder het potlood wat oogschaduwbasis en een huidkleurige oogschaduw aan te brengen?

  • Anna Gerrie
   Auteur
   juli 16, 2016 / 6:07 pm

   Ja, dat ga ik eens proberen. bedankt voor de tip!

   • juli 20, 2016 / 12:07 pm

    Mooie kleurtjes! Of een zelfde kleur oogschaduw erover aanbrengen om te voorkomen dat hij vervaagd!

 2. juli 18, 2016 / 5:12 pm

  Ik kende ze nog niet, maar wat een mooi resultaat geven ze. Blauw is wel echt een gave kleur voor de zomer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.