Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Ik kreeg dit knal palette bij รฉรฉn van mijn bestellingen bij Beauty88 en omdat ik het wel leuk vind om kleur in mijn looks te gebruiken was ik erg blij met dit Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette! Vandaag de complete review inclusief swatches en looks.


MAKEUP REVOLUTION EAT SLEEP MAKEUP REPEAT PALETTE

Makeup Revolution doet dat toch altijd weer erg leuk met die palettes en hoewel de Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette niet een alledaags palette is, vind ik het wel tof om eens een andere look te creรซren! Er zitten vijftien kleuren in om uit te kiezen, kijk je mee?

HET PALETTE

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Ook de verpakking knalt lekker fel, je kunt er niet omheen! Achterop staan de ingrediรซnten nog.

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Het palette zelf is zwart, hier geen feestelijke kleurtjes meer. Dit vind ik wel jammer want ik heb meerdere palettes van Makeup Revolution en die lijken dus allemaal op elkaar.

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Maar van binnen gaat het feestje gelukkig weer verder ๐Ÿ™‚ Links alle roze tinten, midden alle groen/gele tinten en rechts alle paars en blauwe kleuren. Lekker veel variatie en hopelijk ook allemaal goed gepigmenteerd!

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat PaletteMakeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Alle tinten hebben namen gekregen, leuk!

PIGMENTATIE

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Rave On – Say It Now – Right Now – Right Here – Final Track

De kleuren zijn in het echt feller, maar dit kreeg ik niet vastgelegd op beeld. Right Now viel mij tegen, die is รฉcht een stuk minder fel dan in het palette. Ook Rave On is niet goed te zien, maar dat is meestal zo met witte, matte tinten. De andere kleuren zijn erg mooi!

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Rave Off – Needle On – Hot Track – Re-Mix – Eat Everything

Verder met de groene tinten. Op Hot Track na zijn ze goed gepigmenteerd. Van Hot Track had ik wel meer verwacht, die valt echt compleet weg. Eat Everything is mijn favoriet!

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Repeat Again – Sleep All Day – Rave All Night – Magician – Ibiza Heaven

Ohh kijk nou! Deze zijn super goed gepigmenteerd, erg mooi!

LOOKBOOK

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat PaletteMakeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Uiteraard maakte ik ook een look met het Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette. Ik gebruikte Repeat Again op mijn traanbuis, Magician en Final Track in mijn crease, Sleep All Day bracht ik daaronder aan en Eat Everything op mijn bewegende ooglid.

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat PaletteMakeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette

Makeup Revolution Eat Sleep Makeup Repeat Palette โ‚ฌ4,50

Gebruik jij ook graag kleur in je looks?

Bedankt voor het lezen!

16 Reacties

 1. april 18, 2017 / 10:15 am

  Je hebt er echt een gave look mee gemaakt! Dat zijn nog eens cadeautjes waar je blij van wordt ๐Ÿ˜‰ Het pigment is ook super voor die prijs.

 2. april 18, 2017 / 1:27 pm

  Voor mij te fel hoor! Maar jeetje wat een mooie look! Staat echt goed! Als ik hiermee aan de slag ga wordt het รฉรฉn groot kleurboek :’)

 3. sabrina
  april 18, 2017 / 3:02 pm

  Wat een prachtige look! Het zijn voor mij te felle kleuren, maar het is echt gaaf zo!

 4. april 18, 2017 / 4:22 pm

  Super! Ik ben nu ook aan het experimenten met oogschaduw en ik moet zeggen dat ik momenteel fellere kleuren leuker vind. De nude kleurtjes zijn wel mooi, maar ik vind het leuker om te knallen met kleuren. Mooi palette, mooie look!

 5. april 19, 2017 / 9:01 am

  De look die je ermee gemaakt hebt is echt heel vet geworden!

 6. april 19, 2017 / 9:48 am

  Ik hou wel van knallende kleuren en ik ben al lang fan van Make up Revolution.

 7. april 19, 2017 / 1:56 pm

  Wat een ontzettend mooi vormgegeven (vooral de binnenkant) palette. Wat een knal kleuren inderdaad. Ik zou dit soort tinten zelf niet echt dragen.. gewoon omdat ik dat niet durf ๐Ÿ˜‰ Vind de look die jij ermee hebt gemaakt heel knap gedaan!

 8. april 19, 2017 / 6:26 pm

  Oewaaaaah die kleur Eat everything! Echt toffe kleurtjes en de look, te gek zeg!

 9. april 19, 2017 / 7:02 pm

  Wauw, ik vind dit echt een prachtige look! Prima palette om veel mee te experimenteren zeg.

 10. april 19, 2017 / 8:43 pm

  Ik ben een Revolution newbe en al helemaal om! En nu zie ik dit palette… WAUW! Super mooi. Liefs Josine

 11. april 20, 2017 / 2:01 pm

  Wauw wat gaaf gedaan! Ik vind deze felgekleurde palettes er altijd heel tof uitzien, maar vrees dat ik ze zelf zowat nooit gebruik.

 12. april 21, 2017 / 3:20 pm

  Prachtig palette, jammer van de kleur Hot Track!

 13. april 25, 2017 / 9:43 am

  Coole look! En wat ziet hij er goed gepigementeerd uit! Ik hou van kleertjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.