Makeup Revolution Foundation Stick

Makeup Revolution Foundation Stick

Foundation in stick vorm had ik nog niet eerder geprobeerd, dus toen ik de foundation stick van Makeup Revolution zag liggen nam ik die direct mee. Ik ben erg benieuwd naar het verschil tussen deze en een vloeibare foundation!


Makeup Revolution Foundation Stick

Volgens MUR: ‘De Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick maakt foundation aanbrengen zooo makkelijk! Twist up, aanbrengen en blenden maar. De lichtgewicht creamy formule smelt volledig samen met je huid en heeft een opbouwbare lichte tot medium dekking. Deze hoog gepigmenteerde foundation kun je blenden met je vingers, een handige make-up spons of je favoriete foundation kwast. Het resultaat is een frisse en dewy finish.

De verpakking

Makeup Revolution Foundation Stick

Makeup Revolution Foundation Stick

Foundation Stick €5,99

De verpakking vind ik erg mooi qua design, het ziet er zo luxe uit. Er zijn veel verschillende tinten verkrijgbaar, al die verpakkingen zien er hetzelfde uit en zijn alleen te onderscheiden aan een sticker op de onderkant. Ik kocht F2. Dit is een lichte tint, maar helaas toch iets te licht voor mij.

In gebruik

Makeup Revolution Foundation Stick

Zonder make-up.

Makeup Revolution Foundation Stick

Hier heb ik alleen de foundation aangebracht, zoals je ziet is ‘ie net íets te licht voor mijn huid. Het aanbrengen met de stick gaat heel makkelijk, ook kun je het mooi opbouwen om bijvoorbeeld vlekjes te camoufleren.

Makeup Revolution Foundation Stick

En full-face make up aangebracht. Ik heb wat extra bronzer aangebracht om het wat minder bleek te laten lijken. De foundation zelf brengt mooi en dekkend aan, toch vind ik ‘m wel erg romig en moet ik het wel afpoederen. Als je een vette huid hebt dan zou ik deze foundation niet aanraden.

De Makeup Revolution foundation stick vind ik heel fijn om aan te brengen en de dekking is ook top. De finish is mij wel iets te vettig en daarom poeder ik ‘m altijd af. Ook breng ik nog een setting spray aan om alles op z’n plek te houden, zo blijft de foundation de hele dag mooi zitten. Helaas is deze tint voor mij dus iets te licht voor mij, ik vind de foundation stick wel fijn genoeg om er een donkerdere tint van te halen.

Heb jij al eens een foundation stick geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. december 29, 2018 / 6:24 pm

    De verpakking ziet er inderdaad heel luxe uit, maar wel heel jammer dat de stick net een tintje te licht is voor je. Het blijft toch lastig vind ik om dit soort producten online te kopen.

  2. december 30, 2018 / 7:43 pm

    meeste concealer sticks zijn inderdaad vettig maar hij werkt wel!

  3. januari 2, 2019 / 8:54 pm

    Grappig, in stick vorm! Heb ik nog nooit geprobeerd. Wel vloeibaar en mousse, maar nooit in vaste vorm. De verpakking is erg mooi en luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.