Makeup Revolution luxury banana powder

Banana poeder is enorm bekend geworden nadat Kim K. dit in gebruik nam en er lyrisch over was. Ook Makeup Revolution heeft onderhand een budget banana poeder gemaakt, de Luxury Banana Powder. Dit poeder heeft veel voordelen in vergelijking met een blank poeder. Lees je mee?


Makeup Revolution Luxury Banana Powder

Met een pressed powder zoals deย Catrice Matte Powder bijvoorbeeld, is het risico dat je huid er heel grauw uit gaat zien omdat het hier om een wit poeder gaat. Het ziet er dan juist uit als een witte waas. Omdat ik zelf een hele lichte huid heb zie je dit niet, maar als je huid getint is, is de kans op een witte waas wel groter. Een banana poeder is juist warmer en zorgt er juist voor dat je huid er stralend uit ziet. Daarnaast houdt het je make-up matte en corrigeert het rode vlekjes en een roze ondertoon in de huid.

BANANA POWDER

makeup revolution luxury banana powder

makeup revolution luxury banana powder

Er zijn dus meerdere merken die een banana powder op de markt hebben gebracht, Makeup Revolution heeft dus een luxury banana powder. Ik kan nergens vinden wat nu het verschil moet zijn tussen een originele en een luxury versie, dus ik gok dat dit gewoon een marketing trucje is zodat mensen dit eerder kopen. Verder vind ik de verpakking wel een luxe uitstraling hebben. Het is een los poeder en dit kun je uit een zeefje schudden, hierdoor voorkom je dat er klontjes uitvallen. Een handig systeem, alleen moet je dus wel gokken hoeveel je nodig hebt voor je gezicht, anders verspil je wel poeder. Er zit 42 gram in en hier kun je een lange tijd mee vooruit.

INGREDIร‹NTEN

”Aluminum Starch, Talc, Methylparaben, Propylparaben. (+/- : CI778991, CI77491, CI77492).”

IN GEBRUIK

makeup revolution luxury banana powder

Het poeder voelt heel fijn en luchtig aan, de eerste indruk is dus goed. Het poeder is inderdaad geler dan andere poeders die ik normaal gesproken gebruik.

makeup revolution luxury banana powder

Geen make-upAlleen foundation & luxury banana powderFull make-up.

Het Makeup Revolution Luxury Banana Powder smelt echt weg op mijn huid, je ziet niet dat ik mijn huid heb afgepoederd en het geeft een heel natuurlijk effect. Ook blijft er geen gelige gloed achter en omdat het poeder juist wat warmer is, heb je ook geen last van dat het er grauw uit gaat zien. Het laat mijn huid er mooi en matte uit zien. Maar dat het roodheden corrigeert is bij mij niet aan de orde. Ik vind dit dus een heel fijn poeder en ik gebruik ‘m nu regelmatig. Een toppertje!

Makeup Revolution Luxury Banana Powder โ‚ฌ6,49

Welk poeder gebruikt jij het liefst?

Bedankt voor het lezen!

14 Reacties

 1. januari 26, 2017 / 7:42 am

  Hier was ik heel erg benieuwd naar! Ik gebruik nu de banana powder van W7 maar vind de verpakking van deze toffer. Het effect is ook heel erg mooi! Ik ga hem onthouden!

 2. Varenka W
  januari 26, 2017 / 7:56 am

  Deze is inderdaad zo fijn…

 3. januari 26, 2017 / 10:15 am

  Ik was wel benieuwd naar de banana powder en begreep eerst niet zo goed waarvoor dit product diende. Fijne review en duidelijk voor en na resultaat.

 4. januari 26, 2017 / 11:37 am

  Ik heb hier nog nooit van gehoord hihi. Lijkt me zo onhandig omdat je het los uit het flesje krijgt.

 5. januari 26, 2017 / 4:06 pm

  Ik gebruik af en toe los poeder om af te poederen maar geen bananapoeder. Ben nu wel benieuwd ernaar. Het effect ziet er mooi uit

 6. januari 26, 2017 / 4:14 pm

  Het ziet er heel erg mooi uit vind ik en heb er ook wel goede verhalen over gelezen. Zelf nog nooit geprobeerd ๐Ÿ™‚

 7. januari 26, 2017 / 7:36 pm

  Ziet er goed uit! Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd.

 8. januari 26, 2017 / 9:48 pm

  Oh mooi zeg! Ik heb al meerdere keren met een banana powder in mijn handen gestaan. Ik ga er zeker 1 aanschaffen! Dankje x

 9. januari 27, 2017 / 2:45 pm

  hmm ik moet hier toch ook maar eens aan beginnen, thanks voor het delen

 10. januari 27, 2017 / 3:30 pm

  Wat grappig! ๐Ÿ™‚ Ik wil dit wel eens proberen!

  xoxo
  Dascha

 11. januari 27, 2017 / 10:30 pm

  Oh ik was onwijs benieuwd naar deze poeder dus deze komt erg goed uit. Ik vraag me alleen af of dit ook nut heeft als je geen foundation draagt..

 12. januari 28, 2017 / 12:45 pm

  Echt een mooi resultaat inderdaad! Ik ben nog steeds verslaafd aan banana powder. Deze moet ik nu ook hebben hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.