Makeup Revolution Matte Lip Kit

Makeup Revolution Matte Lip Kit

Ik was al een tijdje op zoek naar een rode lipstick met een oranje ondertoon, ik houd zo van die tint! Bij Kruidvat vond ik er één in de vorm van een matte lip kit – set. Dus een vloeibare lipstick en een lipliner, super fijn want met een lipliner blijft je lipstick over het algemeen beter zitten.


Matte Lip Kit – Regal

De tint vind ik dus al geslaagd, maar bijft ‘ie ook mooi zitten door de dag heen? Makeup Revolution heeft mij nog nooit teleurgesteld, dus ik ga er van uit dat dit deze keer ook niet za gebeuren. Ik heb ‘m uitgebreid voor je getest en kan er wel een goede mening over vormen.

Verpakking

Makeup Revolution Matte Lip KitMakeup Revolution Matte Lip Kit

De lipstick en lipliner zitten samen in een doosje. De verpakking zelf vind ik mooi, niet te veel poespas.

Makeup Revolution Matte Lip Kit

En ook de lipstick en lipliner zelf zien er simpel uit. Je ziet bij beide gelukkig snel welke kleur je te pakken hebt, dus mocht je meerdere lip kits hebben dan kun je de juiste tinten er makkelijk bij pakken.

In gebruik

Makeup Revolution Matte Lip Kit

De lipstick is officieel een liquid lipstick en heeft dus de vorm van een lipgloss.

Makeup Revolution Matte Lip Kit

De lipliner heeft een punt, waarmee je een strakke lijn kunt zetten.

Makeup Revolution Matte Lip Kit

Wat zo handig is aan die lipliner, is dat je in principe je lippen er ook mee kunt vormen. Dus als je, je bovenlip bijvoorbeeld iets groter wilt laten lijken, zet dan de streep net boven de rand van je lip. Of als je, je onderlip juist kleiner wilt laten lijken, zet dan de lijn precies op de lijn van je lip. Anyway, de lipliner werkt perfect en ook de lipstick geeft een enorm pigment af.

Makeup Revolution Matte Lip Kit

Normaal gesproken ben ik geen groot fan van matte lipsticks, ja het ziet er mooi uit maar ik vind dat droge gevoel niet prettig. Gelukkig valt dat bij deze lip kit reuze mee, ik heb niet het idee dat mijn lippen echt droger aan voelen. Ook blijft de tint super mooi zitten door de dag heen en kan ik alles eten en drinken. Natuurlijk zal ‘ie een vette hap niet overleven, maar dat is logisch.

Ik ben dus erg happy met deze lipstick en zal ‘m deze zomer nog vaak dragen denk ik! Bij Kruidvat kocht ik ‘m voor €6,99. Lekker budget dus ook 🙂 Er zijn meerdere tinten te verkrijgen, dus er zal vast wel een tint bij zitten voor jou!

Kende jij deze lip kits al?

5 Reacties

 1. maart 20, 2019 / 8:28 pm

  Vind het een hele mooie kleur rood, staat je ook erg goed. Niet iedereen kan rode lippen even goed hebben vind ik.. en ik ben er een van 😊. Ik vind deeze kits wel interessant. Eens kijken of ze er een in een oud roze tint (lekker veilig) hebben voor mij.

 2. maart 20, 2019 / 9:05 pm

  Wow, prachtige tint is deze rood! En wat een leuke prijs ook, zeker voor zo’n setje.

 3. Sonja
  maart 21, 2019 / 7:32 am

  Super mooi deze kleur, ik durfde het niet te kopen, bang dat het zo’n plekzooi zou zijn.

 4. maart 21, 2019 / 10:08 am

  Heel mooi kleurtje! Lijkt een beetje op Mac Chili! Fijn dat ie ook zo goed blijft zitten. Ik had ooit een Liquid lipstick gekocht van makeup revolution, maar die brokkelde heel snel af. Dat was geen succes. Chill dat deze wel goed zijn voor zo’n fijn prijsje!

 5. maart 23, 2019 / 1:32 pm

  Ik ken deze kit nog niet, maar zag er wel laatst een paar liggen en twijfelde toen om het mee te nemen. Ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.